2kizannesi_07 Bebeğim uyurken yazıyorum Allah doğumu bekleyen herkesin yardımcısı olsun bn sezeryan oldum 3 saat kadar önce sonrasında çektiğim acının tarifi yok 😭
Deletedmom_110 2kizannesi_07 Geçmiş olsun ve gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün ❤️bende sezeryan oldum evet ilk günler ağrılar çok oluyor ama gün geçtikçe toparlanıyorsun geçecek bu ağrıların merak etme 😊
Keyf_endam19 2kizannesi_07 benim 5. Günüm bugün daha iyyim hep öyle kalıcam sanıyordum bugün daha rahat doğruluyorum
hankayaa123 2kizannesi_07 ay darısı başınıza inşallah bizde hemencecik doğururuz ağrın varsa kahve tüketebilirsin biraz da olsa yatıştırır ağrılarını bi kaç kişinin doğum çantasında görmüştüm ise yarıyomuş diye bende koydum
Keyf_endam19 2kizannesi_07 evet etrafımda sezeryan olan herkese diyorum bana bunlardan bahsetmediniz diye 😂
unemere 2kizannesi_07 Buraya yazabiliyorsanız yine iyisiniz maaşallah. Ben iki gün telefona bakamamıştım 😂 merak etmeyin 1 haftaya toparlarsınız bol bol yürüyün duş alın 🤗 Geçmiş olsun sağlıkla büyütün 🌸
Cunponannesi88 2kizannesi_07 ciddimisin ya pazartesi spinal sezeryan olucam çok korkuyorum 😨 sezeryan sürecinde neler hissettiniz ağrı kesici almadınız mı
Qnl Cunponannesi88 candan can çıkıcak elbet ağrıyacak biraz :) korkma öyle dayanılmaz bişi degil inşallah rabbim hepimizinkini kolay güzel geçirtirsin
2kizannesi_07 Cunponannesi88 ya acı verici tek şey su rahim toparlansin diye taktıkları serum 😫yoksadiger türlü ağrı hissedilmiyor ve ağrı kesici bu ağrıyı gecirmiyor kesinlikle😭