Eliffff1696 Arkadaşlar ilk gebeliğim sağlıksız gebelik oldu ve kürtaj olmak zorunda kaldım şimdi tekrar hamileyim ve 4 + 3 te beta verdim sonucum 96 çıktı başına gelen var mı tekrar kan vermedim aynı şeyler tekrarlanacak diye çok korkuyorum
Adakiz44 Eliffff1696 canım 2 güne bir kan vermeden anlayamazsın galiba ben 4+5 de 212 öğrenmiştim senin de 2 katına çıkarsa sağlıklıdır inşallah ama 1000 olana kadar vermeyi sürdür
Neseeli Eliffff1696 hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah..beta 2 günde bir bakıldığında %60 3 günden bir %100 artarak devam ederse sağlıklıdır inşallah.. takip edin.. 🤲
Birgul Eliffff1696 artışa bakmalısın ona göre anlayabilirsin sağlıklı olup olmadığını. Hayırlı olsun sağlıkla artsın inşallah ☺️
Eliffff1696 Kan vermeye de korkuyorum 4+3 için düşük bir beta gibi geldi ama çok tedirginim gerçeklerle yuzlesmek istemiyorum sanırım aslında kürtajdan 1 ay sonra hamile kaldim ilk korunmadığım ayda kalmışım çok tedirginim inşallah tekrar aynı şeyleri yaşamam
Eliffff1696 Çok teşekkür ederim biraz içim rahatladı çok sağolun eşime söylemedim henüz çok heyecanlaniyo o yüzden de gidip kan veremedim inşallah bı yolunu bulup gideyim çok sagolun
Melismelo Ben 43 ile öğrendim 8 gibi düşük sayılarladq öğrenenler var gayet normal bence benimde kayıbım var malesef stres yapmayın 2 gün sonra tekrarlayın