Aminenin_annesi 33+3 üm 34 u heyecanla bekliyorum 😹 artık cok az kaldı son haftalar hastahane çantam hazir sayilir bebesinkiler hazır benim birkaç eksiğim var . ufaktan temizlige baslicam ev temiz dursun ne olur ne olmaz hesabı 😀
tazebiranne_hg04 Aminenin_annesi 34+2 bebiş doğdu butonu geldi artık bekliyoruz bakalım ne zaman gelecek ☺️
Aminenin_annesi tazebiranne_hg04 bilgiler falan yazmiyor mu artik sadece agzinda bebek olan leylek resmi mj var🙈
Aminenin_annesi tazebiranne_hg04 herşeyin ilki cok heyecanlı oluyor 🤗 allah isteyen herkese nasip etsin🤲🐣
Merveofs Buton 2 haftadır var da bebiş yok ortada 😅 Kalsın mümkünse 2223 gün daha ona zahmet 🙊 Daha çanta manta da hazır değil 😬😄
Aminenin_annesi Merveofs ee daha erken canım ama 1 hafta icinde hazırla çantayı artik her an gelebilir😀 ben de 37 de falan gelse diyorum ama bir yandan da suan havalar aşırı sicak tam ağustos sıcağı 37 de gelirse de yandık 😁
Merveofs Aminenin_annesi şu an zaten 36+3üm ultrasona göre ise 37+1 her an her şey olabilir benim de sülalem rahat galiba biraz 😅
Damla22 Bizimde kızımla son 5 günümüz kaldı prensesimin keyfi bakalım ne zaman gelecek sıcaklar iyice bastırdı rabbim hepimizin yardımcısı olsun