Busrabusra Busrabnrby benim yanlis cikti.cin takvimide rus takvimide kiz demisti.bicak makas teski erkek cikmisti.dun doktorum erkek dedi.eski usul tuttu yani😂
Busrabnrby Busrabusra kac haftaliksin canm benimde cin takvimi erkek dedi rys takvimi kiz dedi doktorda yuzde 90 kiza benziyo ama emin degilim dedi bakalim bizde 17 haftaligiz
Busrabusra Dicle0103 sen odadan cik birisi oturacagin yerin bi tarafina bicak bir tarafina makas koysun.sen gelip hangisine oturursan cinsiyet o derler.bicak erkek makas kiz demek
YagmurAnnesi Busrabusra Yaaa 12 haftaliksin ogrendiniz mii 😍😍😍 Ne mutlu size. Darisi bize 12+4 üz. Bende sırf eşimin dogum gunune surpriz yapayim diye gidecem belki 5 Ocaga kadar gosterir.
YagmurAnnesi Çin takmi erkek diyor 😂 Makas bıçak kız diyor 😂 Kafama haberim olmadan tuz serpmişler erkek çıkmış. Ha bre ekşi şeyler yiyorum hamile kaldım kalalo tatlıyla hiç aram yok. 12+4 üz. Henüz cinsiyetimiz belli değil. 😂😂😂
Busrabnrby YagmurAnnesi walla bende 17 haftaligim canm hala net olarak bebegimin be oldugunu ogrenemedim doktor yuzde 90 kiza benziyo dedi ama bakicaz artik