acemimom1 38+1 olduk doğuma az bı süre kaldı inşallah 🙈 sizler kaç kilo girip kaç kilo çıktınız doğumdan 🤔
Kaahvelii acemimom1 17 kilo aldım 2 gün hastanede kaldım eksi 10 kilo çoktan gitmişti kalan 2 kilo zamanla gitti diğer 5 kilo kalıcıydı sanırım onu vermek için uğraştım verdim derken tekrar hamileyim😄
mhmmddgc acemimom1 27 kilo alınca 😂😂Mecburen vermek için uğraşıyorsun. Ama Sezeryanda ilk 1 hafta ödem oluyor sonra vermeye başlıyorsun
Doga_deniz acemimom1 Doğuma kadar 22 kilo almıştım doğumdan sonraki gün 9 kilo gitmişti ama asla belli olmadı şişlikten. Kızım 5 aylıkken eski kilomdaydım hafif karnım şiş kaldı o da 7. Ayda ilk adetle gitti
EmelBG_ acemimom1 5 kg gitmişti doğum sonrası eve geldim 4 gün geçmişti . 1 ay sonunda toplamda 10 kilo gitti .2 ay sonuna kadar 5 kg daha gitmişti aldığım kilolar uçup gitmişti 😂
eminegulbalci acemimom1 sezeryan doğum yaptım 82 ile girdim doğuma 75tim hastaneden çıkıp eve gelince
Isabella06 acemimom1 ilk bebeğimde 7 kilo almıştım 3500gr doğdu. 73 ile girdim eve gelince 69 dum. 40 içinde de 66 olmuştum. ikincisinde de benzer şeyler
SutlacimiYedimmiBen acemimom1 toplamda 7 kilo almistim doğumdan sonra hepsi gitmişti bebeğim 4.110 gr doğmuştu