58selinnnnnn Bebeğin başı yukarda 30. Haftadayım dönmesi çok zor dedi normal doğumu çok istiyorum bebeğin dönmesi için yapabileceğim bildiğiniz birşey var mı
Aminenin_annesi 58selinnnnnn benim de ters 33+3üm ama doktor 37 ye kadar dönebilir dedi ebe de dogum sırasında bile dönenler var dedi
Novaa 58selinnnnnn Benim de 28. hafta. Uzun süredir makat geliş. Doktorum 32 hatta 36. haftaya kadar dönebilir. Kesinleşmesi için erken dedi.
suslubocu 58selinnnnnn benim ikiside o haftadan çok sonra döndü. Çok erken dönmez demek için. İçinizi ferah tutun kırk kere döner o zamana kadar
Dmrasln 38+5 benim bebeğim hala ters ama doktorum bekleyeceğiz dedi suyun gelmediği sürece sezeryan almam bebek sancıyla döner dedi sancımı bekliyoruz 🤷🏻♀️ Sizin için çok erken bi sezeryan kararı sanki
mhmmddgc 58selinnnnnn Benimde tersti 32.hfatda döndü.Şimdi 35 haftalığım 2 gün önce yine makattı dün başa döndü
Nurcan2509 58selinnnnnn benim 33. Haftamda bebeğim terstti 36. Haftamda kontrole gittim bebek dönmüştü Henüz erken dönebilir