canmyavrum Arkadaşlar selamlar bu haftalarda bu durumu yaşayan var mı? Dr henüz görmedi cuma günü gidecegm kontrole. Enfeksiyon hep çıkıyordu tek kullanımlık şase veriyorlardı.Ama haftam ilerdi bu haftalarda bunu yaşayıp doguma sıkıntı oldu mu dr ne dedi?
hunilimom canmyavrum bı önceki tahlilde benim de fazla çıkmıştı ama doktorum bişe dememişti enfeksiyon yok demişti sanırım tek başına bişe ifade etmiyor
Dilaraortacc1 canmyavrum benim 47 çıkmıştı bobreklerimde de genişleme var kaç tane antibiyotik kullandım fayda etmedi akintim için fitil verdi doktor az da olsa rahatlatti umarım.bebegime geçmemiştir
RbR canmyavrum canım eğer cuma gideceksen bence pazartesi gidip sağlık ocağında kültür testi de ver lökosit çok yüksek değil önemli olan kültür testinde üreme olup olmadığı ( bu durumu defalarca yaşadım artık Prof oldum enfeksiyon konusunda )😂
Basaktrk canmyavrum lökosit çok aşırı fazla değil benim şuan 30 doktor bir sıkıntı görmedi bebekte iyi idrar kültürü ver ☺️
canmyavrum hunilimom bende hamilelğin başından beri çıkıyor iniyor fitilde kullandm daha önce şase de şimdi hamilelik ilerledi endişe ettim
canmyavrum Basaktrk çok şükür iyi olsunlar da benimde baştan beri var son aylardayım diye endişe ettim sorayım dedim teşekkür ederim
haklisinesracim canmyavrum lökosit her şeyden yukselebiliyor basit bir nezleden bile. Sadece lökosit de önemli oldugunu zannetmiyorum
canmyavrum haklisinesracim teşekkür ederim bazı degerler daha var yüksek olan lokositten anlıyorm sadece enfeksiyonu🙈