Mucizem_00 Kızlar ast alt değerleriniz nedir 21 haftalıgım yükselmiş diger aya göre az ilaclar yan etkileri olabiliyomş hamilelikte, düzenli tkip önemli, sizin kac bakalım
miraylihayat Mucizem_00 Alt 8 ast 17di en son salı günü acilde vermiştim kan. Gebeliğimin başınsan beri hiç meyve suyu nerdeyse tüketmedim zaten 4 ay bişey yiyenedim hep bu değerler çıkıyor, gevelikten önce kontrollerimde 20-19 değerleri çıkardı
bejanne00 miraylihayat Benimde çok yüksekti. Daha sonra vucüdumda kaşıntı yaptı. Sürekli doktor kontrolüyle haftalık kan veriyordum
Mucizem_00 miraylihayat benimde bir ay önce alt 8 Di ast 19 Du, dünkü tahlili de alt 21 ast 27 değer aralıgında ama cok mu yükselmiş snce
Mucizem_00 bejanne00 benimde bir ay önce alt 8 Di ast 19 Du, dünkü tahlili de alt 21 ast 27 değer aralıgında ama cok mu yükselmiş snce
miraylihayat Mucizem_00 Canım bence normal ama doktorun ne der bilemiyorum tabiki doktoruna sormanda fayda var. İlk ay benimde bu değere yakındı doktorum normal bulmuştu. Çok hazır yiyecek yemişsen , ilaç kullanmışsan normal.
Mucizem_00 miraylihayat evett kan ferro sanol işte magnezym balık yağ hergün içiyorm b12 destekli kan hapımda folik asit te var biliyosn zaten kan hapları da agır gelmiş olavilri dedm bende ama referans arası oldugu İcin skntı yok sanırım
miraylihayat Mucizem_00 Ben sadece decavit ve kan ilacı alıyorum onu da her gün almıyorum. Kan değerim 12 yani çok kötü değil iyiyim decavitte de var zaten tüm vitaminler folik asit vs demir ilacını o yüzden her gün almıyorum. 26+6 haftalığım canım ben
Mucizem_00 miraylihayat benmde kan cok düşük degil bende mi hergün almasam acaba 2 günde bir mi alıyosn
miraylihayat Mucizem_00 Bazen 3-4 gün oluyor ama ben sizi yanlış yönlendirmek asla istemem doktorunuzla görüşüp öyle karar verin ben her gün almıyorum decaviti dizenli kullanıyorum
eylulmomm @Mucizem_00 58 59 olmuştu geçen ay bu ay düşmüş Ast 20 Alt 17 güzel dedi düşmüş dedi doktorum
eylulmomm @Mucizem_00 32+5 haftalığım Kan ilacı kullanıyorum magnezyum bide prilam kullanıyorum mide bulantım için canım