Lylts Arkadaşlar merhaba Demir ilacımı doktorum değiştirdi ama malesef midem çok hassas hala bulantılarım oluyor 22 haftalık olduk gyno ferro sanol kullanıyorum ama bulantı yapıyor yine bulantı yapmayanı yok mu Ya bu Demir ilaçlarının 😔
hulyadem-01 Lylts bana da onu yazmıştı ama şey dedi gece mesela tuvalete kalktığında iç yat anlamazsın bile bide kabız yapıyor dikkat et
Elifatilgan Lylts bu ilac bende de bulanti yapti icemiyorum nefret ettim ne gece ne gunduz ictigimde dengen sasiyo
Nazli18 Lylts Benim de ilk hamileliğim de bu ilaç yan etki yapmıştı yeşil su kusuyordum sürekli çok kötü olmuştum sonra değiştirdik rahatladım. Şimdi yine bunu verdi doktorum ama bu sefer yan etki yapmadı kullanabiliyorum. Gece yatmadan önce aç karna alıyorum belki ondandır sonra da uyuyorum zaten
Lylts hulyadem-01 gece aç karnına mı içiyorsunuz siz ben gece aç kalınca uyanıyorum midem bulanıyor sürekli mide açken
Lylts Elifatilgan malesef aynı benimde sabah yemeklerden 2 saat sonra iç dedi eczacı ama gel gör ki bulantımı arttırıyor beslenemiyorum gerçekten herşeyden tiksiniyorum iki gün ara verdim öyle fark ettim bulantı yaptığını yazık çocuğa vitamin gitmeyecek diye de vicdan yapıyorum ne olacak böyle
Tucesrt Bende de ilk bulantı kusma yaptı sonra yemeklerden 2 saat sonra aldım ve aldıktan yarım saat sonra falan uyudum bir yan etkisi olmadı
cileklicookie Lylts bendede yapiyor ne yazik ki gece uyumadan burnumu kapatip tek yudum suyla iciyorum 27. Haftadayim yoksa kusuyorum
Basaktrk Lylts otururken içip direk uzanacaksın ayakta durmaya devam edersen direk kusuyorsun 😕 bu ilaç yüzünden nasıl kusmadan kalırım diye taktik üretiyorum 😊