Yok ben geçirmedimde arkadaşım hamile korona olabilir oda tam bilmiyo birde sigara kullanıyor bisey olur mu sormami istedi

• RbR bunu yanıtladı.

Elif_ikra2 ben oldum çok şükür bir sıkıntı olmadı bol bol su ve vitamin aldım meyve ve sebzeden tabi ki C vitamini içeren şeyler tüketsin ve doktorum bana kan ilacını yani Demir ilacını kesinlikle 7 gün içme dedi

RbR geçmiş olsun canım nasıl anladın olduğunu kimisi hafif geciriyo kimisi ağır bende kullanıyorum şimdi demir ilacını arkadaşlara görüştüm içmiyim mi ozaman 1 hafta 10 gün falan

• RbR bunu yanıtladı.

Elif_ikra2 benim doktorum bana öyle söyledi canım sorma ihtimalin varsa sor doktoruna , ben boğaz ağrısı ve kemik ağrısı ile hissettim

RbR kan ilacini neden icme dedi acaba canim. Ben hergun kullaniyorum suan koronayim

Ben 6 haftalıkken covit geçirdim çok zorlayıcıydı benim için.

Elif_ikra2 ben yeni atlattım,33.haftamdayım. Kan sulandırıcı iğne yazdı bana doktorum. Boğaz ağrısıyla başladı,1 gece çok üşüdüm,su gibi burun akıntısı,sırt ağrısı ve öksürük. Eşim test için ısrar etmese grip oldum derdim. 1i gebelikte 3 aşıyı da oldum ben.

Mrv_123_bg canım tam hatırlamıyorum bir kaç ay oldu ama mantıklı gelmişti bana sebebi doktordan doktora farkediyor bazı doktorlarda mutlaka kan sulandırıcı iğne vurun diyor ama ben vurunmadım doktor böyle bişey demediyse sorun yok demek ki

Kizlar ben şuan coviddim eklem ve boğaz ağrısı ile başladı şuan sadece boğaz ağrım var ama iki gündür karnının en altına bebek toparlaniyor kasılıyor ve sol bacağım belim ağrıyor ne dogrulabiliyorum ne yuruyebiliyorum 30+6haftalik bu arada böyle olan oldu mu aranızda.

@Elif_ikra2 ben 10 gündür hastayım neredeyse ilk 3 gün gece gündüz yattım hiç kalkmadım acile gittim sadece parol verdi gönderdi ama covitte yeni belirtiler çıkmış yani tat ve koku gitmiyomuş onun dışında grip gibisin boğaz ağrısı öksürük balgam çıkarma vücut ağrısı ateşlenme şimdiki belirtiler bunlarmış ve ben hepsini yaşadım test vermedim sanırım covit geçirdim benden bı kaç gün sonra annem hastalandı ona da acilde salgın var demişler test yapmamışlar