Freshmomy 6+4 kasık agrım çok oluyor ,sabah bulantısı var , iştahsızlık var ama belli bişeye takınca sadece onu yiyorum
ece_141 Merhabalar, bugün 6+3 oldum ancak geçmeyen gaz ağrılarım var bu durumu yaşayanlar var mı, bulantım bu zamana kadar hiç olmadı, ama bu gaz ağrıları beni uyutmuyor pazartesi kontrolüm var umarım doktor bir çözüm üretir
Asyabuse ece_141 Ayaklarını sıcak tut canım. Kış günü bile çorap giymeyen ben uzun çoraplarla gezmeye başladım öyle geçti gazım. Şimdilerde yemekten sonra karnım çok sıkışıyo ama çok şükür geçiyor. Bi de kuru baklagil falan yiyorsan içine kimyon atınca yemeğin gazını alıyormuş.
Eren_umay2 Asyabuse yok canm tedavi değil kendimiz istedik biz ikinciyi annemin var ikizleri sonra annemin dayısının falan var bilemiyorum bende valla pazartesi gidecem bklm hayırlısı 🤲
Asyabuse Eren_umay2 ayyy hadi hayırlısı 🙈🙈 bir bakmışsıın çoğul gebelik başlıkları altında buluşuyoruz 💃🏼
Hilosh-1 7+6 deli gibi su içiyorum sık idrar ve uykucuyum . Kabızlık ve gaz devam ediyor. Geçen hafta çok başım dönüyordu şu an iyiyim . Mide bulantım sabah uyandığımda oluyor henüz hiç kusmadım. Bir de kokulara karşı çok hassasım mutfağa giremiyorum .