Princessmom Hergün haşlanmş yumurta yemekden resmen bıktm artk normal yağda yumurta yemek istiyorum. Bebeğe haşlanms yumurta yarar diyolsr normal yesem ni işe yaramaz mı acaba
yaasemin Princessmom tabikide her türlüsü yarar bazen haşlanmış yapıyorum bazen omlet bazen yağda pişirme senin tercihine bağlı
benito Princessmom içinde yumurta olan yemekler ve tatlılar bile yarıyor demişti doktorum. Her gün her gün aynı şeyi yemek zorunda değilsin
smnrsmnr Princessmom hayır ben diyetisyene gittim. Yumurta ye de nasıl yersen ye dedi. Omlet haşlanmış yağda vs
Princessmom yaasemin sadece haşlanma bebeğe kilo yapar öylesi daha sağlıklı diyip duruyolar ama insan aylarca aynı şeyi yemekden bıkıyor
Anne9283 smnrsmnr ben haşlanmış yumurtanın yerini yağda vs tutmaz diye biliyodm ama eğer öyleyse bende öyle yapıyım. Çünkğ haşlanmıştan tiksindim 5 aydır yiyemiyorum
Vicibici Princessmom Yumurtanın her türlüsü olur bence kendinize eziyet haline getirmeyin. Bazen omlet, bazen melemen bazen tereyağında yapın çeşitlilik güzeldir
Mysaa Princessmom hergun yumurta yemek zorunda değilsin ama canım hafta da birkac gün yesen de olur hem yagda da yiyebilirsin normal de canım 😊😊
smnrsmnr Anne9283 sız yine daha iyi bilirsiniz ama bana illa haşlanmış ye demedi ben hepsinden de yedim
Yesil07 En sağlıklısı haşlanmış olan ama ben yağda cok sevdiğim için yağda da yiyorum ama diyetisyen kilo yapar dedi
Aksakal1907 @Princessmom bende haşlanmış olsun tavada olsun menemen olsun fark etmez sadece tek özlediğim şey sarısının az pişmiş olması 😏
Aminenin_annesi Princessmom bol yağ olmadığı sürece farketmez iki türlü de yiyorum yarıyor sanıyorum ki bebeğimin kilosu gayet iyi ama özellikle kilo alsin diye yok süt yok yumurta yok ceviz yemiyorum ben gelişigüzel besleniyorum.