2prensesannesiiii Onur can özcan dip💫 Artık çık geeeeeeeelllll adını bilmezkeeeennn ezberlet kendiniiii çek aaallll beni bu dipten yokluğundaaaaa sen sanıp kimlere aşk dedim bir bilsen tutamazdın kendini 🐣🐣🐣🐣💔🥲 4 gün gecikmedeyim bacılar
2prensesannesiiii Pyemses_annesi ben adetime 3 gün kala erken gebelik testi yaptım negatif çıktı sonra adet günüm 20 si ben 21 temmuz kan verdim 0,2 çıktı buda negatif 🤷🏻♀️😵💫 ve hala olmamakta direniyor olacağı varsa olsun önümü göreyim diyorum o da olmuyor🥴
Pyemses_annesi 2prensesannesiiii birazcık strestende gecikiyor canım ya ben 5 ay deneme sonucu anca hamile kaldım kalmadan önce sizin gibi gecikmeler yaşıyordum hatta 16 gün geciktiğini bilirim birde doğruluk payı varmı bilmiyorum ama adet düzensizleşirse rahim kendini hamileliğe hazırlarmış diye duymuştum tez zamanda kucagınız dolsun inşallah 🥰
2prensesannesiiii minikumutlar inşallah aminnn🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Sizler bu ay naptınız ben gecikmedeyim ne testim pozitif ne de adet geliyor 🤷🏻♀️
2prensesannesiiii minikumutlar foliküllere mi baktıracaksın bende adet olursam 3. Gün foliküllere baktıracağım🙏🏻 Randevu vermiyorlar randevu sistemini açmadılar alamıyorum devlete şehir hastanesinde de genetik testleri yaptıracağım 1 Ağustosta hayırlısı olsun inşallah
2prensesannesiiii minikumutlar canım daha önce düşük gebelik oldu mu ? Doktor benden de hsg filmi istedi sperm testini isteme nedenini merak ettim
Herzamanask4 minikumutlar aynen canım o testleri ver bide d3k2 vitamini kullanın elimle bak ben bu ay onu kullandım faydası varmı bilmiyorum ama o bile gebeliğe engel oluyormuş
minikumutlar Herzamanask4 hadi yaaa ben pkoluyum kuzum doktorum senin hamile kalmama gibi bir ihtimalin yok olamaz dedi rabbim nasip etsin inşalalh🤲🏻🤲🏻
2prensesannesiiii KalbimiKirdiniz 😁sıyırmaya ramak kala ben🤦🏻♀️😁 gırgıra alıyorum ama içim yangın yeri inşallah hemen dolar yeri kalbi duran mercimeğimin kendimi eksik yarım kalmış hissediyorum sanki onunla bütünleştim varlığını bildiğim günden beri gidince eksildim💔