Reyhosunannisi NM_mom taktik ver bazen evde çığlık atıyorum kaşınıp yanmasından seninki nasıl geçti 😂😂😂
Reyhosunannisi ZeynepAlbyrk evet ağrı olmuyor benim korkum bebek rahatsız olur veya ezilir Allah korusun
Amazon Reyhosunannisi 39 haftama girdim hala gece yüz üstü uyurken buluyorum kendimi düzeltiyorum sonra. Karnım yok ama benim 5 aylık gibi bile çıkmadı o yüzden olabilir
Aminenin_annesi Reyhosunannisi uyumuyorum ama hamilelikten dolayı değil hem zararlı bir uyuma sekli hem de asla uyuyamam bogulucak gibi oluyorm
Pinar95 Reyhosunannisi yaklaşık 20 li haftalarima kadar karnım çıkmadığı için uyudum ben. Bı sıkıntı yaşamadım. Karın büyüdükçe yatamiyorsunuz zaten kendiniz rahatsız oluyorsunuz
K1a2d3e4r Reyhosunannisi 25.haftaya kadar yüzüstü yattım doktorumdan onay alarak zaten o sıvı koruyor dedi ☺️
miranmomsss Reyhosunannisi ben hep yüzüstü uyurdum 17.haftaya kadar çok rahat uyudum daha sonra karnım çıktı istesem bile uyuyamıyorum deniyorum olmuyor ağrım oluyor hemen bugünlerin tadını çıkar bol bol uyu 😂