Misseyma Esssrraaa ay galiba öyle ya oğlum 39 olduğu gün doğdu kızımda tık yok ara sıra bel ağrısı oluyor kasılma falan Ama geçiyor,sıcak suya oturuyorum hurma squat hepsini deniyorum plates topuyla bı bütünüm ama bana mısın diyen yok
Edaerdqn Esssrraaa benim şuan 40+4 canım doktor 41 e kadar bekleyeceğiz doğmazsa suni sancı ile başlatacağız dedi diğer kızım da 42 haftada doğmuştu ☺️
Esssrraaa Edaerdqn Allah’ım Allah’ım neler duyuyorum kızlarla ilgili 😵 Şoklardayım. E öyleyse benimki de hayırlısyla sınavı atlattıktan sonra bile doğabilirmiş demek ki 🤗 Sınav günü 40+4 olacak nasipse.
Esssrraaa Misseyma Son bir aydır sancılardan kilo bile verdim ben. Ama gelmemekte ısrarlı hanımefendi. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin cümlemize 🤲🌸
Misseyma Esssrraaa sağlıkla kolaylıkla bı avazda gelsinler inşallah,çok mu sancınz var kaclarda çıkıyor
Ozel070419 Kevserr42 Allahım hayırlı etsin inşallah canım kaçıncı doğumun ve suni sancı olmadan önce ağrın yada açılman varmıydı suni sancı ile ne kadar çektin
Kevserr42 Ozel070419 bacım 2. Dogumumdu 4 cm acikligim vardı akşam 8 de sancı verdiler gece 2 de doğum yapmistim
Mervis1240 Esssrraaa mimarlık bölümüm.evet kpss sinavi :( Benim nst de hafif sancı varmış ben hissetmiyorum acilmam da yok.
Esssrraaa Mervis1240 Rabbim kolaylık versin. Başarı nasip etsin cümlemize, Bu masum bebişlerimizin hürmetine 🤲🌸
Misseyma Bilgi veririm mutlaka canım korkuyorum da geç doğmasından kolaylıkla gelsin inşallah hepsi ya
Misseyma Esssrraaa oy ne güzel mis gibi kokuyordur op annesi Bizim yerimize de,geçmiş olsun canım sana bebisinw de sağlıklı sıhhatli ömürleri olsun
nese-kasap Esssrraaa geldiği sonunda sınavına gönül rahatlığıyla girebilirsin artık inşallah sen ve bebiş sağlıklıysa 39+1 olduk bizde inşallah bende doğururum artık
Misseyma Kontrolden geldm açılma sancı bsy cikmadi günüm dolunca acilden gir suni sancı verip doğum baslatcklr