Esssrraaa Kız bebek bekliyoruz 🌸 39+3 deyim artık gelsin istiyorum. 31 Temmuzda kpss gircem bi de. Allah’ım nasıl olacak o zamana kadar doğar mı yoksa 40+4 mü olur 😅
minigimherseyim Esssrraaa canım bende sınava gircem ams benim doguma cok var inş daha 23+5 haftalıgım. Bende kız bebek bekliyorum 🥰♥️ Ya sınavdan önce dogsun ya sonra dogar inş sizin bebişte. Saglıkla gelsin inş 🙏🏻💕 doguma baslatmak için bişeyler yapabilirsiniz squat perine ilişki hurma merdiven yürüyüş çömelme yerleri silme deneyin🤭🥰 bölümünüz ne ? Bende 7 sene sonra ilk defa gircem son 20 gündür hızlı kamptayım 😂 hayırlısı
Esssrraaa Su fazlalığı vardı bende 39 u görmezsin demişti doktorum ama 40 da gördüm hiç gelecek gibi de değil. Bebek erken gelecek diye dersten sınavdan koptum zaten, hazırlık telaşına düştüm. Şimdi sınav geldi çattı bebiş hanım yok ortada 🙄🤭
gozdeyagci Sevvalmom_34 aaa çok şaşırdım. Benim hep duyduğum koz bebek çabuk gelirmiş. Ben de 41 de doğurmak istiyorum. Hamilelik çok zevkliymiş :) yemek yemek özellikle :)
Sevvalmom_34 gozdeyagci benim etrafımda kızı olan kişilerde 40 haftayı geçtikten sonra dogurdular canım değişiyor kişiden kişiye bebekten bebeğe demekki 😊