zehraay123 Kızlar karnımın tek tarafı sertleşiyor elimle dokunuyorum diğer taraf yumuşak oluyor bu kasılma mı oluyor
northandmother zehraay123 benimde o haftalarda aşırı kasılma oluyordu sanki tek tarafa toplanıyor gibi doktora gittim test istedi idrar yolu enfeksiyonu çıktı sende bı yaptır istersen kasılmalara sebep oluyormuş korkutmak istemem benim hamileliğimin basindan beri var idrar yolu enfeksiyonu ama erken doğuma sebep oluyormuş kasılmadan dolayı doktora git ilaç yazar öyle bir durum varsa geçmez ama hafif atlatirsin
zehraay123 ipek76 ay umarım öyledir uyku tutması bir türlü eşim gece çalışıyor evde tekim malum böyle vesveseler geliyor ☹️ Kasılmalar karnın her tarafı sertleşince oluyor dimi
ipek76 zehraay123 canım benim bazen sol taraf oluyor ama hissediyorum ayağını falan koyduğunu seninde öyledir merak etme. Bebiş bi yerde toplanıyodur yada dediğim gibi kolunu bacağını koyuyodur poposunu bile dayıyor olabilir 🥰 güzel düşün aklına kötü şeyler getirme
zehraay123 northandmother evet enfeksiyonum vardı bu ay test yaptırdım enfeksiyon vs çıkmadı çok şükür
S1907 northandmother ayyy aynı şeyi yaşadm yemnle dün doktora gittm iyki gldn dedi idrr yolu enfeksynu var dedi antbytk verdi 1 hafta erken doğm riski olştryomş yatp dinlncksn dedi
northandmother zehraay123 o zaman bişi diyemem çünkü bende öyleydim 2 haftada bir test veriyordum az da olsa değeri hep çıkıyordu inşallah sıkıntı yoktur herkeste bir olmayabilir canım benim
zehraay123 northandmother yani büyük ihtimalle bi sıkıntı yok bebek hareketli gayet tek tarafım sertleşiyor oda ovalayınca geri dönüyor eski haline bi taraf sertken diğer taraf yumuşak. Kasılma nasıl ayırt edilir ki yani karnın her tarafı sert olunca öo kasılma oluyor
CananTemel zehraay123 kasılma kasıklara vuruyor canım senin söylediğin bebeğin tek tarafa yatması oda dönerken fln oluyor. nasıl diyim sanki gazın var agrısı vuruyo gibi ama ara ara iste sıklaşmaya başladığı zaman doğum başlamış oluyor. şuan yaşıyorum hastaneye yatışım yapıldı
S1907 zehraay123 enfeksyn varsa kasılmyı anlmazsn söylym dün 20.haftdym nst çeklde bn hisstmyrm ama sancm çktı,o tek trflı toplanmayı ve sertleşmeyi ihmal etmyn doktornzlw knşn ,ben bebek sanyodm meğersem sancm geliyomuş
CananTemel zehraay123 doğum yaptım canım 6 cm acılmam oldu devamı gelmeyince sezeryan oldum bebişim şuan gözetim altında ama çok şükür sağlıklı 🥰🥰