Fasulyeanne 9+4 olduk bulantılar hayattan bezdirdi gün sayıyorum ne zaman geçicek diye. Leblebi ayva zofer emedur krakerler tuzlu herşey yedim banamısın demiyor.bakalım ne zaman geçicek sabırla bekliyorum🤰🏻
Eliftotree Fasulyeanne Allah yardımcın olsun canım seni çok iyi anlıyorum çok zor bende 6.haftadan taki 17.haftaya kadar istifra ettim çok zordu zayıf biriydim daha da zayıfladım o da yetmedi baş ağrılarım da eklendi Allahıma şükürler olsun ki geçti şu an 19+5 hamileyim bol bol dua et bu zamanlar da geçici bebeklerimiz için herşry değer ☺☺😊😊
Busrabusra Fasulyeanne canim sabret ben 12.haftamdayim gecti bu hafta arada bulanti oluyo ama cikmiyo.
scl Fasulyeanne canım bende senin gibiydim bişi yemeye korkuyodum bulantı kusma bezmiştim. ne zaman 12. haftaya girdim bulantılar birden kayboldu bu sefer neden böyle kayboldu diye telaşlandım 😂 o kadar alışmışım düşün 😋 şimdi çok şükür iyiyim istediğimi yiyorum iştah açıldı 😌
Fdnozc Fasulyeanne 6 kilo verdim ben bende senin gibi zaman biran önce geçsin istiyodum dışarı çıkmak hava almak iyi geliyordu 17. Haftaya giricem daha iyiyim ama normale donemedim hala dört gözle iştahla yemek yemeği bekliyorum Rabbim yardimcimiz olsun insallah
MuratZeynepDiner Eliftotree baş ağrıları ne zaman geçti bende 15 haftalık hamileyim sürekli bas agırısı çekıyorum
Eliftotree MuratZeynepDiner 4. Ayımı doldurduğumda geçti çok sükür canım yanı 17 haftaya kadar şiddetli baş ağrısı çektim 😑
OglusumuBeklerken aya girmemle gecti benimde cubuk kraker bastirir diyolar benim ondan bile midem bulaniyodu 12 13 haftada gecer buyuk ihtimal😇 insallahh cabucak atlatirsin sende
hande123 Fasulyeanne offff 🤦🏼♀️ Seni öyle iyi anlıyorum ki ne çektim bir sürü şey diyorlar ama bence de hiçbiri etkili değil bem sabah aç karnına su içiyordum sonra midem bulanıyordu sabah çılartınca rahat ediyırdum gün içinde fazla olmuyordu bide yeşil mercimek iyi geliyordu bana deneyebilirsin