durulina7 merhabalar bende şuan 8+2 haftalık hamileyim 🥰 geçen haftadan beri bende de inanılmaz bi kaşıntı ve akıntı vardı ve süt kesiğine dönmüştü akıntım . Doktor fitil ismi söyledi yalnız 3 gün kullanacaksın dedi fakat ben ne almak ne kullanmak istemedim çünkü bebeğim daha çok küçüktü ve tam organlarının oluşum dönemindeydim. Çok yakın bi aile dostumuZunda 2. Gebeliğinde başına gelmiş o bir yöntem kullanmış tabi ben onu da ilk etapta yapmak istemedim acaba bir zararı olur mu diye korktuğumdan fakat içten birşey olmadığı için son çare denemek istedim . Öncelikle taharet olayını kesinlikle musluk suyuyla yapmamanız kaynamış ılımış su veya arıtıcı su İle taharetlenmeniz. 2. Mucize ise yulaf samanı otunu kaynatıp ılıyınca onunla taharetlenmeniz. Ve sonrasında iyice havlu İle kurulamanız bu olayı her lavaboda uygulamanız. Benim bugün 3. Gün hamd olsun geçti . Araştırın öyle yapın kimsenin vebaline girmek istemem . Benimki çok şükür ki geçti . Alternatif tıp ne kadar inanılır tabi meçhul . Şimdiden hepinize geçmiş olsun şifa olsun inşallah 🙏🏼 😊