BuseV2 Zey-neppp ilk erkek olabilir dendi smdi kiz olabilir dedi doktor oncekini esigini görmüş olabilirim dedi bakalm 20.haftada ogrencez insallah teşekkür ederim 😊
Zey-neppp Irem34_52 burda kese var sadece bebiş gözükmüyor sanki 😂 Çarşamba gittiğinde bir daha gönder bakayım canım.
Zey-neppp BuseV2 valla doktoru bile arada bırakmış miniğimiz. Gerçekten erkek gibide kız gibide 😂 öğrenince yaz banada
Gulbeyazozgul AysegulNazli keske baska doktorlarada gitseydin canım kemik yapısına göre tecrubeli doktorlar biliyor ya da daha iyi ultrasonu olan bi hastameye git
NurGns Zey-neppp 10+6 dayız. Doktor biz sorduk diye çıkıntı var ama kuyruk mu bilemeyiz dedi ama ben de gördüm eşim de erkek gibi dedi
Zey-neppp NurGns canım ben erkek demiştim heralde erkektir doktorda çıkıntı var dediyse sen kesin erkek gibi bak 😂
NurGns Zey-neppp evet sen erkek demiştin, doktoru biz sıkıştırdık aslında ısrarla. O da yani bi çıkıntı var ama bu kuyruk da olabilir dedi o yüzden tekrar attım sana 🙏🏻🙏🏻
NurGns Zey-neppp tekrar merhaba. 13+4 haftalığım. Doktor %60 kız dedi kıza benziyor dedi. Ama ben hala sizin tahmininize güveniyorum. İnşallah tahmininiz tutar 🙏🏻