Zey-neppp Havva673 büyük halinden anlamıyorum ben canım. Ama erkeğe benziyor. Doktor erkek dediyse erkektir
NurGns Zey-neppp 10+6 dayız. Doktor biz sorduk diye çıkıntı var ama kuyruk mu bilemeyiz dedi ama ben de gördüm eşim de erkek gibi dedi
Zey-neppp Havva673 doktor daha iyi bilir canım benimki kendi çapımda tahmin. Birde dediğim gibi ben 6 7 haftalık halinden anlıyorum. ☺️
NisaNuru Zey-neppp Doktora da kıza benziyor ama net değil demişti geçen hafta ikili tarama da yuvarlak konuştu bugün 12. Haftaya girdim hafta sonuna doğru gidicen başka bir doktora tekrar
Svdkrm Zey-neppp demedi bebek gözükmüyor, kalp atışına da demedi atmıyor dye. çok az mı, derinden mi ne geliyor demişti. yarın kontrolüm var. dokuz haftalık oldu bgn. olmzsa yarın tekrar atim duruma göre. Tabi bı sorun fln yoksa …
Zey-neppp NisaNuru kıza benziyor dediyse büyük ihtimalle kızdır canım. Hayırlısı olsun. Sağlıklı olsun inşallah 🫶
Zey-neppp Svdkrm anladım canım. Bebek galiba çok minikti burda. Bende göremedim çünkü. Yarın tekrar yolla inşallah bakalım ☺️