Sedaaa95 Mersinde özel hastaneye gidenler doğum ücretleri ne kadar bilgi verir misiniz? Sigortalı sigortasız olarak ben yeşil kartlıyım ama yeşil kart olmuyormuş sanırım sigortasız olarak doğum ücretine giriyormuş. Sigortasız olunca fark ne kadar oluyor
Sedaaa95 Fatma-onal sigortasız kişilere olan fiyatlar mı bunlar? Forum yaşamda spinal sezaryen düşünüyorum sigortasız olduğum için daha çok ödeyeceğim sanırım
Sedaaa95 Fatma-onal Henüz gitmedim ama Semra Vezir var ona gitmeyi düşünüyorum. Tanıdığım onda doğum yaptı ve çok memnun olduğunu söylüyor
Fatma-onal Iremshn evet forum yaşam da Ahmet ışıktan var oraya başladım çok memnun kaldım memnun kalmasaydım Yenişehir hastanesi çağdaş mavigök e gidecektim
Iremshn Fatma-onal forum yaşamda sigortalı ne kadarmış doğum acaba biliyor musun belki giderim ben de ona denemek amaçlı😔
Fatma-onal ilosmoms mutlaka öyledir ama sürekli doktor değiştirmek istemiyorum şimdilik Ahmet hocayla devam edicem eğer içime sinmeyen bir şey olursa doğum için çağdaş hocaya giderim ☺️
Fatma-onal Iremshn sen şu an hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsun sigortalıyı hiç sormadım ama 4 falandır
Iremshn Fatma-onal medical ama az önce 9 bin olduğunu okudum 😬 ayşenur kayaya gidiyorum normalde ama salı günü son giderim herhalde cidden saçma sapan oldu ücret
Fatma-onal Iremshn ben sigortasız olduğum için 15 bin lira bana Ahmet Yıldızbakandı doktorum Allah razı olsun ondan çok memnundum ama o parayı vermek istemiyorum Ahmet ışıktana gelebilirsiniz ilk muayene bende olumlu geçti güzel bilgilendiriyor
Iremshn Fatma-onal ben de ayşenur kayadan öok memnunum ama o parayı vermek cidden içimi acıtıyor 😔 ahmet ışıktanın muayene ücreti ne kadar
Iremshn Fatma-onal evet hep duyuyorum ama hastaneye karşı ön yargılıydım biraz artık çarem kalmadı gideceğim başka doktor yok🥲