Kızlar normalde de kaygı bozukluğu rahatsızlığım vardı ama doğuma 2 günüm var ve ben sürekli bir şeyler araştırıp kafaya takıyorum. Sürekli bebeğin sağlığı ile ilgili düşünüyorum. Şu an 39.haftafayım.Bebwk son 1 haftadır hiç kilo almamış ve karın çevresi 3 hafta geriden geliyor. Doktor bir sorun görmedim diyor. Hadi bunu geçtim. 39.haftadayım normalde bebek hareketleri azalması lazım. Yaa yatağa yan yatıyorum en az 1.5 saat kasılıyor, hareket ediyor. Bu kadar çok hareket edince de acaba bir sorun mu var diyorum kendi kendime. Lütfen yadırgamadan okuyun. Bazen forum sitelerine bakıyorum benim gibi evhamlı olan anneler var. Çocuk doğduğunda da sürekli böyle olacak gibi. Yok şu haftada da gülmesi gerekiyordu gülmedi, göz teması kurmadı. Bir tanesi şey yazmış 7.haftadayım ve göz teması yok, çocuğun eli kolu koordine hareket etmiyor gibi. Daha ben çocuğu doğurmsmışım ama şu an çok hareketli ya.. acaba o kadının şüphelendiği hastalık mı var ki bebek bu kadar hareketli diyorum kendi kendime :(( bu kadar kaygılı değildim ne yapacağımı bilemiyorum şu an