BabyDrs Merhaba kızlar ya bi sorum olacak 32 haftadayız şuan kontrol için özel hastahaneye gidiyoruz en baştan beri fakat doğum fiyatları belli 🙄🙄 Ve hastane benim evime 1,5 saat uzaklıkta yetişemem korkusu da var bi yandan da doğum fiyatları malummmm 😞😞 hadi parasını da geçtim 👇 Devlet hastanesinde doğum yapan çok tanıdığım var hepsi de memnun kaldı ve devlet Hastanesi evime 5 dakika o yüzden çok kararsız kaldım napcam bana yardım edinn🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️ bişe olur korkusu da var devlet hastanesinde offf yaaaa
Hanim78 BabyDrs cnm ben önce devlete gittim böyle bir ilgisizlik olamaz ultrasonla bakması 10-15 saniye şimdi özele gidiyorum doktorum en az 15 dakika bakıyor çok ilgili bir sorun olursa watsaptan ulasabiliyorum araybiliyorum pahalı ama bu ilgiye deger
Hatunnn BabyDrs konfor ve ozel ilgi alakadan feragat edebilirseniz devlet hastanesi olur gayet, ama mesela devlette benm bildiklerimde yaninda refakatci bile kalamiyormus daha onceki senelerden bahsediyorum degisti mi bilmiyorum tabi ama benm icin onemli bi detay bu
Glen BabyDrs bende özele gidiyodum ama muane ücreti tavan yaptı 2 defa devlete bende daha karar veremedim doğumu nerde yapacagımı
BabyDrs Hanim78 ya zaten bizim de öyle ben son ana kadar özele gitmeye devam bütün tahlillerimi herşeyimi oraya yaptırdım zaten onda sorun yok ben sadce doğum için sordum orda ultrason vs bişe olmucak Doğurcaz artık 😂😂 doğuranlar da memnun devlette ama dediğim gibi emin olamadım canım bende şimdi ilk defa doğum olcak tedirginim 😖😞
Hanim78 BabyDrs cnm beni ilk haftalarda devlete giderken kanamam oldu acil gittim gece bana ilk sordukları soru özele mi gidiyorsun devlete mi oldu yani o an özele gitsem bakmayacaklardi galiba ama ikisine aynı anda git ki devlette takip etsin seni
BabyDrs Hatunnn aynen önceden öyle bişeyler vardı sanırım ama 2 ay önce eltim dediğim bize 5 dakika uzaklıkta olan hastanede doğum yaptı sezeryan olarak ve yanında refakatçi kaldı 2 akşam da hatta ilk akşam bi 10 kişi kadar yanındaydık diyebilirim ☺️☺️
Hatunnn BabyDrs ozaman cok dusunmeyin cok riskli bi gebeliginizde yoksa rahat olun bence bsey olmaz allahin izniyle
BabyDrs Glen sorma ya ondan zaten bende böyle düşünüyorum bide mesafe var yani sonuçta devlet hastanesinde doğuran dünya insan var bişe olsa bu kadar talep olmaz diye de düşünüyorum maddiyat bir yana tabi 🤨🤨 Ama hayat şartları da malummm
DamlaamTekkeolu Doktor önemli bence. Devlete gidiyorum ben çok memnunum doktorumdan. Özeldeydi doktor hanım para için bir sürü şey istedi bizden. Doktor en önemlisi
Tosbik BabyDrs valla canim benim çevremdekilerde devletten hiç memnun degiller. Antalya da yaşyorum ben. Ama snn mesafede cok uzak. Allah yardimcin olsun saglikla doguralim insallah 🤰😍
BabyDrs Tosbik evet canımm mesafe baya uzak korkuyom stres Oluyo dibimde hastane varken😂😂 amin inşallah hepsi sağlıkla gelsinler ❤️😍❤️🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Fatmayaz BabyDrs eğer sezeyim olucaksan özele git ama sancı tutarsa yani ben bu çocuğu normal dogurablrm dersen kadın Doğuma at kendini ben öyle yapıcaktım eğer ki bebegimin kafası büyük olmasaydı. Çünkü kadın dogumda zorlarlar özelde böyle bisey yok
BabyDrs Fatmayaz sonuna kadar normal doğum istiyorum 29 haftadayken doktorum normal doğum pozisyonuna girdi dedi bi sorun görünmüyor dedi sorun olmadığı sürece normal istiyorum inşallah ilk doğumum olcak canım sezaryen pek düşünmüyorum aksi bir şey olmadığı sürece 🙏😍😍
bhytkn benim doktorumda özelden devlete gelmiş özelde ki gibi ilgileniyor uzun uzun ultrasonda gösteriyor acaba ne zaman kapatacak diye bekliyorum o derece uzun. Başına birşey gelecekse özelde de devlette de gelir.Rabbim hepimizi sağ salim kurtarsın
BabyDrs bhytkn kesinlikle öyle düşünüyorum özel de olan rezillikler de var devlette olan da hiç birisine mükemmel diyemeyiz o yola çıktık heRşey rabbim den diyorum 🙏🙏🙏