Irnasatka Cunponannesi88 2 gün önce açıklığıma bakan erkek doktorda hiçbir şey hissetmeyip bugün kadın kontrol etttiğinde çığlıklar içindeyken anladım ki erkek doktor tabikide
Princessmom Cunponannesi88 genelde erkekler daha iyi oluyor kadın doğum alanında. Kuaförlerde ble erkekler daha iyi 😀
Cunponannesi88 Misilefe sezeryan olucam merak ettim kadın doktorun mu eli hafif yoksa erkeğin mi daha iyi olurdu
haklisinesracim Normal doğumsa el hafifliği diye bir şey yok sen şeyine kuvvetle doguruyorsun ama sezaryeni bilemicem bazıları 2 günde ayaklanirken bazıları 20 gün yatıyor belki de doktorla alakalıdır.
Cunponannesi88 haklisinesracim evet çevrem onu diyor doktorla alakalı elinin hafifliği diye o yüzden bende sordum
gozdeyagci Cunponannesi88 ben doktor seçerken açıkçası devlet hastanesinde ne kadar süre çalışmış olduğuna bakıyorum. Çünkü burada görebileceği ve pratik yapabileceği hasta sayısı çok daha fazla. Cinsiyet kısmına takılmıyorum. Mümkünse internetten de davranış ve ilgisi hakkında varsa yorumlara bakıyorum.