Kubranur11 Bu kilolar tahmin ben hep 200-300 gram eksik sayiyorum bebek icin 🥰🥰 ebeyim bende daha tam domtor tahmini tam tutan olmadi cok genelde 100 gramda olsa dusuk illaki ☺️
Damla3429 29.haftada 1600 dedi doktorumuz iri bir bebek olucak sanırım dedi diyet önerdi🥴haftaya 32.hafta kontrolü hayırlısı bakalım.
Alisaaa Seyda94_ Bence 1 hafta önde . Çünki genelde 31. Haftada 1700 olunca haftasıyla uyumlu sayıyorlar. Bizim kız 31+1 de 1975 gr çıkmıştı 1 hafta önden söyledi dr
Pelinakcn Kubranur11 bana da geçen hafta kadın doğum doktorum 4 kg üzeri bekliyorum dedi de o yüzden sordum
Kubgkm gorky seni takip ediyorum bebeğin iri benimkine de iri demişti doktor bende çarşamba günü gidicem kontrole bakalım 29+4 olacak seninkiyle kıyaslıyorum 😀😀
gorky Kubgkm Tospik ya 😀28.haftada 1280gram 37cmdi 1hafta önden gidiyor demişti 32.haftada gittiğimde 5gün demişti . Sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım da gerisi hiç önemli değil
Nur000 btlbsr saolun teşekkür ederim 😊 evet yeni doğanlar giydirdim. Ama patikli altlar xabuk küçüldü