Babymomms Hanımlar an itibariyle 35+1 oldukkk, hamileliğimin başından beri 38’de doğuracağım deyip durdum sizce bebiş kaçta gelir 😍😍😍
mrs_atalay Babymomms 36. Haftadayım. Ben de başından beri 38 de doğurcam gibi bi his var hatta 2 sefer rüyamda 38de doğuruyodum ☺️
Ipeksari57 Babymomms Son 31 ve ben artık doğurmak istiyorum hergun sanki doğacak gibi hissetmeye başladım hafta olarak ileriden gidiyoruz. Doktorum her an gelebilir dedi ikinci gebeliğim ama ilk gibi heycan dorukta valla 😍🤩
MDeniz42 Babymomms sooon 21 bende 38 de istiyorum hemen kucağıma alayım diyorum ama 1 hafta var bu sefer kıyamıyorum az daha dur büyü içimde diye 😂
Marazin_annesi Obirgebe Rabbim saglikli kucagimiza almayi nasip etsin insallah…😊ilkimde erkek buda erkek kızı tutturamadım😅
Marazin_annesi Obirgebe gerçekden guzel bi sürpriz olmuş… Banada olur belki diyorum ama tövbe 3 e karsıyım😅 rabbim olmayanlara versin😊
Obirgebe Marazin_annesi öyle söyleme bizde 3. Karşıyız diyorduk hiç beklemdiğimiz bir anda geldi doğuracam neredeyse daha yeni atlattık şoku🙈😂
Marazin_annesi Obirgebe evet oyle gercekten daha oglum 2 yasina 2 ay var cok yaramaz nasil ilgilencem diye dusunuyorum zaten sprail taktircam nekadar ise yarar bilemem ama😅