Serife_1414 İkili testim üçlü testim herşey normal çıktı ayrıntılı ultoroson kalp hariç diğerleri normal çıktı fakat kalpte parlaklik gozukuyor down sendromlu olma ihtimali varmı yaşayan varmı
Sedaa06_ Serife_1414 tek başına bişey ifade etmez çoğu gebelikte görülen biseydir dedi doktorum. 13.haftamda vardı bizde de. 32.haftada tamamen kaybolmustu çok şükür
mirage333 Serife_1414 sadece kalpte parlaklik gordu ve baska bir duruma rastlanmadiysa çok onemsencek birsey degil diye biliyorum. Parlaklikta çok fazla bebekte goruluyor ve bikac ay sonraki muayenede gecmis oluyor diye biliyorum.
Mysaa Serife_1414 tek basına bişey ifade etmiyor siliniyor ilerki zamanlar da birde tek kapakcıktamı nasıl onu demiştir zaten doktor
SeldaAbdglu Bende detaylı ultrasona girdim 4 gün önce benim bebeğimin kalbinde de parlaklık gördü doktorum ama başka bir belirti yok dedi 2-3 aya kaybolur dedi ben yinede içim rahat etsin diye çocuk kardiyolojisine yada perinatolojiye muane olmayı düşünüyorum
heleninannesi06 Serife_1414 benim kızımda vardı 4-5 tane sağlı sollu hemde 2.5 aylık fıstık gibi uyuyor yanımda şuan hiiic kafanıza takmayın 27. Haftada bir iki tane kalmıştı doğuma yakın hepsi gitti interneti okumayın kesinlikle ben zindan ettim kendime hamileliği yapmayın aman
SeldaAbdglu Bende ilk öğrendiğimde internetten çok araştırdım ama gerçekten internetteki yazılar insanı kanser hastası yapar en güzeli dua edip içimizi ferah tutalım 🙏 Allah’ın izniyle sağlıklı olurlar inşallah 🙏
Derya-mihra İlk bebeğim de bana da söylemişlerdi ama çok şükğr nir sıkıntı çıkmadı kızım gayet sağlıklı 🥰