Birselgell 13 haftalığım pazartesi randevum var sizce bişey belli olurmu sizinkiler kaçıncı haftada belli oldu? 🥰
kahvesever__ Birselgell bebek kendini net bir şekilde gösterirse söyle doktor ben 4 buçuk aylıkken öğrendiğim
Yasminadem Birselgell 12 haftalıkken %98 belli oldu, 16. Haftada kesinleşti. Ama 16. Haftada doktorum net görebilmek için çok uğraştı çünkü özel bölgesinin olduğu yerde kordon vardı daha sonra hareket ettikçe net bi şekilde gördük
brgul_34 15haftada belli oldu doktorum tam emin olmak için birdahaki randevuya kadar bekle demişti 🐣🥰şimdi 26haftalık olduk çok şükür 🤲
Zeyzeyp Birselgell oğlum 13 haftalıkken net bir şekilde pipisşni göstermişti o yzdn benim kesin netti Yani cnm değişmedi bebişe bağlı gösterip göstermicgi birde doktorun tecrübesine tbi
Stella_0 Birselgell 12.haftada belli oldu doktor kız dedi şuan 19+4 olduk pazartesi günü doktordaydım sordum evet değişmedi hala kız diye gülüştük hatta 😂 bakalım nasip 4 ağustosta detaylıya gidicem o zamana daha da garanti olucak 😂
geyiksaniye Birselgell 15. Haftada belli oldu erkek dedi doktor ama en sagliklisi 20. Hafta çünkü değişti kız bekliyoruz 😊
Nors Birselgell 12.haftada ben sormadan söyledi emindi ama yine bi yanılma payında bırakıyormuş gibi konusmustu☺️
geyiksaniye Yasi_2023 ben erkeğe benzetiyorum ama detaylı ultrasonda daha doğru söylerler dedi o kadar
tezecikanne Birselgell 12 hafta kordon dan doktor göremedi 16 hafta %85-90 erkek dedi doktorumuz 20 hafta detaylı ultrasonda kesin erkek dediler 24 haftada tekrar sordum yine erkek dediler