Miniikmucizemm Evet kızlar açtığım üçüncü post sanırım van’a gelmeme az kalmışken tekrardan doktor önerilerini alabilirmiyim , isimleri muayene ücretleri ve doğum ücretleri. Olumsuz durum yaşayn varsa yazabilir en azından elerim şimdiden teşekkür ederiim.
Happy52 Miniikmucizemm bende vandayım şimdilik akdamar şakir hocaya gidiyorum ücreti 120₺ ama daha çok başındayım değiştirebilirim.
Minigindunyasi Miniikmucizemm detaylıca kadar şakir hocyaa gittim snra riskli gebelik olduğu iicn kendisi Baska doktora yonlendrdi şakir hoca iyi eğer riskli deglse durumun bide Gürcan hoca var oda iyi bence onada gittim bölgeye gittim orası biraz değişik bebeği fln göstermiyorlar bide odada sen muaneye olurken başka hastalarda bekliyor şakir hocada okadarda sıra olmuyor bu arada yani bence şakir ve Gürcan hocayi dene mutlaka ikisinden birini begenrsn
Melike464860 Miniikmucizemm Gürcan beyi tavsiye ederim. Normal gebelikte takibi de yapıyor. Çok iyi ılımlı bı doktor detaylı bilgi veriyor
happykidsandmom Miniikmucizemm ben de Vandayım 17 haftalığım Lokman Hekim Hayatta Gürcan Türkyılmaz hocaya gidiyorum bilgisi ve ilgisi güzel ama muayene ücreti biraz fazla 255₺ oldu 🥺
Miniikmucizemm Happy52 Benimde aklımda olan isimlerden birisi çok ilgili olduğu söyleniyor ama sanırım sıra bekleme muhabbeti çok oluyomuş eğer değiştirirsen benimlede paylaşırsan çok sevinirim
Miniikmucizemm Minigindunyasi Şakir bey aklıma yattı sanırım bi görüşmek için gideceğim inşallah çok sağol 😍 birde Gürcan bey sadece riskli gebelikleremi bakıyor?
Minigindunyasi Miniikmucizemm yok burdan normal giden gebeler vardı oda ilgili bir doktor ama bencede ilk bir şakire git olmadı gurcana geçersin
happykidsandmom Miniikmucizemm hayır sadece risklilere bakmıyor benim riskim yok. riskli doğum uzmanı doçent aynı zamanda. Bir arkadasım da Gürcan hocanın hastasıydı doğumunu da yaptırdı üstelik o da çok memnundu onun tavsiyesiyle ona gidiyorum ben de
Miniikmucizemm happykidsandmom bak fiyat bilgisini hiç bilmiyordum , özel kliniklerde baya artmıştır o halde 😱
happykidsandmom Miniikmucizemm özel kliniği bilmiyorum ama lokman hekimlerde en fazla muayenesi olan Gürcan hoca malesef diğerleri en fazla 180 200 civarı ödüyor diye biliyorum
happykidsandmom Miniikmucizemm riskiniz yoksa 255 fazla derseniz Yasemin hocadan da memnun kalanları duydum onun muayene ücreti 180dı sanırım diğer lokman hekimde
Miniikmucizemm happykidsandmom Randevu sistemi nasıl peki , arayarakmı yoksa gidip orada mı bekliyorsunuz
Happy52 happykidsandmom gürcan beyin eşide şebnem hanım da kadın doğumcu hiç duydunuz mu memnun kalan var mı
happykidsandmom Miniikmucizemm arayarak randevu alıyoruz randevusuz gidemiyosunuz zaten ve 2 3 hafta önceden randevu almanız gerekiyor çok yoğun oluyor
Minigindunyasi Miniikmucizemm direk hastaneye gidiyorsn randevu almaya gerek yok çok beklmedm ben genelde geliyor sıra hemn bazı zamanlar kalablk oluyor