durulice 28 günlük bebeğim var, sütüm çok fazla geliyor. Sürekli kıyafetlerim ıslanıyor, 2 saatte göğüslerim süt doluyor taş gibi oluyor acımaya başlıyor sağmak zorunda kalıyorum bıktım artık buzluk süt doldu. Normale ne zaman döner
HEPAYNITAN-TANA2 durulice bebeğin migdesi buyudkce süt ona tam yeticek ilk zamnlar da böyle oluyo malesef
Sevde123 durulice çok çok maşallah fazla dile getrme süte çok çabuk nazar oluyor😅 yeni doğum yaptığın için hormonların fazla süt üretiyor bi kaç ay o şekilde devam edebilir daha sonra terbiye oluyor göğüsler ve süt üretimi daha az oluyor.
Dilekaktassss durulice millet Ya Rabbi sütüm yok ne olur sütüm olsun diyor ilk defa sütün fazlalığından şikayet edeni görüyorum bence çok güzel bir şey en azından bebeğin doyuyor mama almak zorunda kalmıyorsunuz bu arada bende düzgün süt olmaz sütün fazlalığının sırrı ne tükettiğin şeyler ne acaba bebeğim doğacak yakında en azından yetsin bu arada maşaallah diyelim de nazar değmesin 🥰
durulice Emineyakupoglu tabiki orası öyle ama bu şekilde de sürekli uğraşıyorum keşke normal miktarda olsaydı 😔 kıyafetlerim ıslanıyor bebeğimi emzirirken onunkilerde ıslanıyor değiştirmek zorunda kalıyorum
durulice Dilekaktassss tabiki çok şükür sütüm olduğu için ama gerçekten fazla olması da bir problem uykumdan uyanıyorum çok acıyor, sürekli akıyor her yerde üstüm ıslanıyor. Sürekli sağım yapıyorum kahverengi yerler bile tahriş oldu. Su çok içiyordum, her sabah köy yumurtası ve köy sütü tuketiyordum. Doğumdan sonra ilk iki gün bestlak damla içmiştim sonra çok gelince bıraktım
durulice Kubra_miray_szr evde ne varsa onu yiyorum extra yediğim farklı bir şey yok sadece su çok içiyorum o mu etkili oldu anlamadım hamileyken de çok içiyordum
Gulcanozzz durulice eğer çoook stoğunuz varsa ve sürekli de gelmeye devam ediyorsa sütlerinizi doğum yaptığınız hastaneye söyleyip donör süt olarak yoğun bakımdaki bebeklerde kullanılması için bırakabilirsiniz💕 veya süt annelik yapabilirsiniz
Bahardali durulice sütün az olması kadar fazla olması da problem malesef sizi çok iyi anlıyorum ama büyüdükçe daha yola girecek merak etmeyin.
miraylihayat durulice Maşallah. Nazar değmesin hiç olmamasındansa böyle çok olması stok yapabilmen muhteşem bir şey sakın bıktım falan deme..
Sumiire durulice maydanoz nane tuzlu şeyler turşu vb bunlar sütü azaltan şeyler ben yinede maşallah diyim nazarım deymesin valla bi damla fazla gelse bayram havası oluyo bizde ayrıca suan süt kanalların dar oldugu için akıyo azıcık sabret bol bol süt depola ileride olmayabilir olsa bile süt banyosu yaptırırsın bebene