S9000 Merhabaaaa kızlarr 28 haftamdayım 🙏💐 sizler kaçıncı haftanızdasınız bebişlerinizin kıyafetlerini ne zaman yıkayıp ve hastane çantanızı ne zaman hazırladınız? ❤️❤️❤️
Gulcahan S9000 36+4 teyiz 32 haftada tüm kıyafetlerini yıkadım 34 de kadar ütuledim dolabına yerleştirdim o haftada hastane çantamı hazırladım iyikide öyle yapmışım şuan o kadar agirlaştim ki hiç bişey yapamaz oldum
yagmur_s S9000 31+6 yım birazdan 32+0 olcak tabi 😂 kendim için terlik givi ufak şeyler dışında her şeyi hazırladım ben
S9000 Gulcahan ben şimdiden agırlaştım her yerim ödemmm 🤣 32 de bende planlıyorum bi aksilik çıkmazsa tabi
Bayancorek S9000 Bende hiçbir şey anlamadım, çok hızlı geçti zaman. Ne ara 33 oldu hayret ediyorum. 🤧
S9000 @“yagmur_s”# yagmur_s sanırım bende 32 de başlıcam siirte oturuyorum sıcaklardan hareket edemiyoruz teprenecek halim yoooohhhh😤
ELiff46 Sana tavsiyem agirlasmadan yavaştan yavaştan hallet işlerini haftan ilerledikce çok zor oluyo gerçekten 😓
S9000 ELiff46 ben de öyle düşünüyorum da malum çevresel etkenler çok erken şu bu denince moral motivaston kalmıyor 😢