Selenay3523 5+2 haftalık hamileyim ara ara çok sık değil kahverengi akıntı tarzında lekelenme oluyor yaşayan var mı çok korkuyorum.. 😔
Pemberuya Selenay3523 kuzum mutlaka dr una bildir Progestan başlar. Benimde öyleydi kalbi durdu ama enfeksiyon yüzünden öyle oldu Progestan ile bu süreci atlatan çok anne var bide sürekli uzan ayaklarını havaya kaldır
tazebiranne_hg04 Selenay3523 bende yaşadım 6. Haftada düşük riski demişti doktorum hastaneye gidin mutlaka kırmızı ve yoğun olması risklidir ama kahverengi kanamayı da önemsemek lazım
ZeynepAlbyrk Selenay3523 bndede olmuştu korkma dr. Muhtemelen Progestan verir düzenli kullanirsan geciyor.
Selenay3523 Pemberuya doktoruma bildirdin bugun taze kan renginde olursa hemen gel dedi kahverengiden korkma yerleştiği için dedi allah korusun çok korkuyorum ama
Rumsa Canım bende ilk hamileliğim benimde aynı senin gibi ara ara lekelenmelerim oldu progestan atıyorum baştan beri hiç ihmal etme doktora git muayene etsin gerekirse alttan baksın erken teşhis her zaman iyidir
Selenay3523 Rumsa bu sabah aradım doktorumu korkulcak bişi yok ama her ihtimale karşı progestan 200 mg başladı günde iki sefer iç dedi biraz daha içim rahatladı şimdi
ZeynepAlbyrk Selenay3523 ağızdan verms aslında bnim doktorum ftil olarak alirsam hem daha etkili hemde yan etkilerini yasamayacagimi soylemisti.
ZeynepAlbyrk Selenay3523 isterseniz doktorunuza yazın fitil olarak devam etmeyi uygun görüp görmediğini sorun. Inanin hicbir yan etkisi yok ve daha faydalı benim 3 gunun sonunda lekeyi kesti.