Mela Sarem adetim 5 gün geçti 6 gün geçti ama çıkmadı evdeki testte kanda da 12 hcg ile gidip öğrendim sonra 36 54 110 falan derken 3200 de falan anca kese göründü zaten hızla arttı hcg bazen 2 katından fazla oldu bazen yarı yarıya ama kese de bebekte geç göründü
Nananusha Sirine canim ovulyasyon gunun hickimse bilemedigi icin yumutlama donemine gore bazen gec dollene biliyo. 6.4 de gitmiatik kap atisda yoktu kesede bos gorunuyodu 2 hafta sure verdiler olmazssa alalim dediler o iki haftayi zehir gibi yasamistim ve cok sukur bugun 32 haftadayiz
Gmzmtn Sirine bence daha duymamak çok normal ah şu doktorlar bazen gerçekten korkutuyorlar bence başka doktora gittim ben de 6 haftalık geneyim şuan net duyulmaz 8 haftada görüşelim dedi bence hiç korkma canim
Dnzcngz Sirine içini ferah tut. Arkafaşıma da böyle oldu doktorun biri kalp sesi yok bebek yok hemen düşük ilacı başlıcaz dedi. Kız kabul etmedi hastaneyi ayağa kaldırdı uktradon uzmanı geldi ve bebeği gördü meğersr çok minikmiş görememiş doktoru. Şimdi herşey yolunda hamileliği devam ediyor.
Sirine Dnzcngz ya bu doktorlarin telasi ne ya 😡 hemen alalim dusurelim. Tamam amac oncelikle anneyi korumak ama belli bi bekleme suresi var yani sonucta. Bu kdr cabuk vazgecmemizi istemek vicdansizlik, insan degil makineyiz gibi davraniyorlar 😡
Mela Sarem Allah Allah evdeki testler beta hcgen 45 50 olunca çıkıo ya kanda da çıkması lazım aslında bekle 2 gün bidaha yap canimmm
dilosss Sirine Allah yardımcın olsun canım benimde 6+4 te duyulmadı doktor alttan bakalım dedi ben izin vermedim haftaya 7+5 ye vardı sende 1 hafta bekle inşallah kalp atışı oluşur
Ftmskry Sirine benimde 5.haftamda ki muayenemde 2 hafta sonra gel dedi kalp atisi dinleyelim dedi bugun 7+3 kalp.atisini dinletmedi doktor bidaki geldiginde dedi neden oyle demis olabilir bi sorun mu var acaba 😢
Sirine Ftmskry bence biraz daha buyumesini beklemek istemistir. Cunku bazi doktorlar direkt 8. Haftada bakip kesin konusmak istermis. Yada benimki gibi strese sokmak isteyenler var. 5+6 da vajinal bakalim dedi mesela benimki o kadar aceleci davrandi ben istemedim 6+2 de baktik