cileklicookie princess-mom evet uyumlu bend ebu sira arya sare ismine takmis durumdayim Ilk kizima 2 isim koydugum icin pismanlik yaşıyorum ama yine bu kizimada 2 isim koymak zorundayim 😀
princess-mom @cileklicookie Arya sare bilemiyorum yan yana uyumlumu ikiside ayrı ayrı güzel gibi geliyor bana bi yandan da arya sare koy diyorum zaten hiç bi zaman iki isimle seslenilmiyor bilemedim 🤔
cileklicookie princess-mom dogru iki isimle seslenilmiyor ama ikiside cok kafiyeli gibi pek uyuyor ama bakincada uymuyor gibi ne bilim sacma sekilde bende kararsisizm😀
princess-mom @cileklicookie Ne kadar şuan 2. İsim koyma kararsızlığım varsa iki isim hep saçma gelmişti bakalım sonuç ne olucak🤔
cileklicookie princess-mom ya ben eşimin gönlü kalmasin diye 2. Ismi koydum ilk kizima çünkü resmen 9 ay tartistik isim konusunda o inatla farkli isim ben inatla farkli isimler soyledim. Sonra doguma gittigimizde ebeler isim soruyoe bileklihe yazalim vs ismi belli degil hele dogsun diye çıkışmıştım doğdu hala ismi yok sabah dr kontrole geliyor bakalim ne koyduk adini diyor ismi yok diyorum eve geldik 3. Gün oldu kayinpederim dedi günah adını koyun kulagina okuyalim Defne ismi baska da ismi yok dedim Sonra esimin yuzunu gorunce tamam bir de sena olsun dedim 😀😀😀 Sena ismini esim ve ailesi o kadar o kadaaâr cok istemislerdi ki tahmin dahi edemezsin 9 ay sena ile yattik kalktik ve ismi konulduktan sonra bir kez sena diye seslenmediler kizima hayatimin şokunuda o zaman yasadim 2.5 yasinda kizim hala defne defne Bir tek salak gibi ben defne sena diyorum birde babasi ee babasida genel de prensesim yavrum canim balim defnem diye agirlikla ee kiz iste sena ismine tepki vermiyoe o yuzden buna 2. Isim koymam dedim en basta bu seferde esim ee ilerde bu kiz demezmi ana baba ablama niye 2 isim bana tek isim diye sorar diyoe ne bilim kafam karisti😅😅
princess-mom @cileklicookie Senin yaşadığını şuan yaşıyorum sanırsam tek isim olsun istiyoruz 2. İsim saçma geliyor çok isim tartıştık bi Arya ismini ortak beğendik koyduk ama hala gönlünün başka isimlerde kaldığını düşünüyorum bazenleri nasıl bi isim koyduk felan bile diyor o yüzden 2. İsmi koymak istiyorum resmen ama kesin pişman oluruz yada o isim hiç söylenmez
cileklicookie princess-mom tek isim koy valla aryada gayet net tek isim icin uygub valla esim kıllık yapmasa bende arya koyarim tek olarak benim ismimde 4 harfli 30 yildir cok memnunum 😀😀
cileklicookie princess-mom ay biz dün gece deren sare isminde karar kildik yani daha iyisini bulana kadar simdilik bu 😀😀 arya dan vazgectim benim icimden geceb ismi nasil arkadaslarim hemen biliyorda koyuyor anlamiyorum hic dillendirmiyorum da oysaki 😂😂
princess-mom @Dilosss167 Lina ismine düşman ananesinin adı sare dedim ki sareyi koyarım ama Sare Lina olursa onu bile kabul etmedi😂
byznr34 princess-mom ben ikisini pek uydurmadım yan yana, ikisi de yanina ek isim isteyen isimler bence mesela Zeynep arya, Zeynep Sare gibi yani.Arya nin yanına da başka seçenek olarak Arya Betül, Asude Arya geldi aklıma yine de tercih sizin tabi 💁🏼♀️