Omev Kızlar 18 haftalık hamileyim, 2 aydır progesteron kullanıyordum, önlem amaçlı bugün sağlık ocağına kan tahlili verdim sonuçlarımda idrarımda az değerde kan gözükmüş eve geldim minik bir kan gelmiş, bu durumu yaşayan var mı? Korkulcak bir durum mu?
050218Ybmety Omev benimde idrar da kan gözüktü ufacık zor görulcek kadar kan geliyor oda böbreklerden ama ne olur ne olmaz acile gidin herkesin bir olmayabilir
Omev 050218Ybmety sağlık ocağındaki doktorumda o şekilde söyledi çok az gözükmüş dedi taş düşürüyor olabilirsin dedi pazartesi tekrar gel idrah tahliline tekrardan bakıcam dedi o zamana kadar bol su tüket dedi
050218Ybmety Omev evet bol bol su tüketmen lazım ama benim hayla devam ediyor agrilarim cok su içiyorum ama şuna 29 haftalıgım ve idrarımı bile zor yapıyorum ilerlemedigi müddetce sorun olmaz :)
050218Ybmety Omev ben doktoruma sorduğum da bebeğe hiç bir zararı olmıycagını söyledi merak etmeyin hiç fark etmeden geçer su içtikce tuvalet çıkacağınız için o gidicekdir benim ekstra yüksek derece de enfeksiyonum olduğu için ne kadar su içsem de yaramadı benim hamilelikten öncede vardı