Deletedmom83940 kızlar benim gebeliğim sat göre 16+5 bu hafta bugün kontrolde 18+2 çıktı ultrasonda neden böyle acaba ?
Seymaben Deletedmom83940 haftasina gore ilerdedir gelisimi ondan 😍ama yinede sat a göre hesaplaniyor diye biliyorum 😘
cileklicookie Deletedmom83940 gebelik sekeri varmi acaba yoksa korkulacak bi durum degildie varsa kontrol altina almak lazim ama 1-2 hafta önde ve geride olabiliyor bebisler
Deletedmom52620 Deletedmom83940 benimde aynı detaylıda başka doktorda başka çıkıyor değişik bende takibi bıraktım uygulamaya göre gidiyoruz kafa karıştırıcı bu durum
Deletedmom83940 cileklicookie henüz şeker yüklemesi yapılmadı bilmiyorum var mı doktor da bişey demedi üçlü test için verdiği kağıtta gördüm bende
acemianneee_31 Deletedmom83940 benim bebeğimde ilk zamanlar öyleydi som aylar da son adet tarihine göre aynı oldu yani kötü değil 4 hafta önden gidilmesine karar 4 haftayı geçerse sıkıntı
Seymaben Deletedmom83940 😘ilk baslarda 1-2 hafta geride veya ileride gorunebilir ileriki haftalarda haftasini yakaliyor😘
Deletedmom83940 Deletedmom52620 normalde bir iki gün çıkıyordu öyle ama bu sefer neredeyse iki hafta önde olunca kafama takıldı
benimmdunyamm Deletedmom83940 1 2 hafta önden veya geriden gelebiliyor ama çoğalırsa şeker yükleme testini erken uapabilir