ilknur42 32 . Hafta kontrole gittim bebeğim 1600 gr mış doktor 10 gün falan geride kilosu az , senin çok iyi beslenmen gerekiyor dedi neler yesem kilo alırız kendimde çok az kilo aldım 4 kilo aldım henüz
Kubrakopuz53 ilknur42 bende bugün gittim 31+6 1800 dedi ama doktor uyumlu dedi. Şekerin yoksa muz kaşar peyniri kilo aldırıyor diyorlar 🤷🏻♀️
HurremSultan ilknur42 çiğ badem ve ceviz. Süt muz kaşar. Birde nesqik 🌸 ben bebeğime bunlarla kilo aldırdım. Ama bu yediklerime ek düzenli olarak meyve de yedim
Misssitare Kubrakopuz53 bu ara kaşara bende ağırlık verdim. Eski kaşar yiyorum. Sadece kahvaltıda mı tüketiyorsunuz gün aşırıda mı yenmeli?
hilalhanim Muz kaşar süt yoğurt meyve kuruyemiş yeşillik bolca(maydanoz)hariç tahin pekmez kırmızı et
cileklicookie hilalhanim bolcaqa Maydanoz tehlikelidir yabi avuc avuz demet demet yiyemezsin her gün azami miktarda yemeniz yeterlidir hangi haftada olursaniz olun Maydanoz dusuk riski taşır canim dikkatli ol
Bebekkkkkk ilknur42 kahvaltida avokado ye limon sık ustune biraz tuz baharat .sonra yanina menemen yap yada omlet yap ye bol kasar li tost yap ye kasar peyniri avokada muz ceviz et balik ye hergun 1 bardak süt ic
Princessmom ilknur42 32 haftada bebegm 2100 flandı Muz hiç sevmem yemem kolay kolay ama çok karpuz yiyorum hala baska meyve yiyemiyorum ve bol ayran içiyorum. Zaten süt ürünleri kilo yapsr bebege karpuzuda deneyeblrsn
ilknur42 Çoook tşk ederim cevaplar için muz süt kaşar peyniri tüketmeye çalışacağım🙏 sıcaklardan dolayı sürekli karpuz yiyordum açıkçası
Ipekcntrk ilknur42 doktorum bana avakado ve fıstık ezmesi ye dedi bunlar asırı yağ içeriği icin bebege cok kilo yapıyormuş
derinnguney ilknur42 31+4 de 1600 dedi bende 6 kg aldım başından beri. Bana 1 hafta geride dedi. Genetik olabilir sen ufak tefeksin bebeğin de öyle olabilir dedi yeşil mercimek nohut yoğurt peynir bunları söyledi. Ben hiç öğlen yemek yemiyordum meyve yoğurt kuruyemiş geçiştirdim hep belki de ondan. Üzülüyorum
kizannesiyimm Biz de şimdi geldik kontrolden. Hiç kilo almamışım sadece 600 gr almışım ve onu da bebiş almış ama yine de biraz zayıf dedi doktor. Tahin ve muzu karıştırıp yiyebilirsin, bol bol protein al dedi.