Deletedmom73711 cutiebun Bence çok yakışır ben etle makarnayı çok yakıştırıyorum, pesto sos zaten güzel bir sos salçalı makarna olmadığı sürece yakışır😂
cansualisa cutiebun ettennnn sonra muhakkakkk sütlü tatlı olması lazım sütlaç magnolıaaaa bile olur muhallebili kadayıf çok kolay hem leziz tadı var😍
cutiebun cansualisa şerbetli gitmez evet doğru. bende magnolia ya da tiramisu düşünmüştüm çok sağol kuzu 😊
Ftmgl1207 cutiebun barbunya pilaki Taze fasulye Enginar dolma Taze fasulyeyi ana yemek olarak sıcak verip diğerlerini ara soğuk olarak verebilirsiniz 🥰
cutiebun Ftmgl1207 barbunya dedin bir seninle orada uzaklaştık sjsjs nefret ederim 😂😂 ama güzel menü teşekkür ederim 😊😊
cutiebun Sleepless_Mother aşko ben Diyarbakırda değilim yav normalde bende gömerim çaktırma sjsjs ama bana hafif bir menü lazım 😂😂
Sleepless_Mother cutiebun taze fasulye gerçekten iyi hem mevsimi yanında tavuk olabilir tatlı sütlü olsun bu sıcakta şerbetli gitmez be 🤤❤️
Pembebulutt tavuk dünyası menüsü yap olmadı daha ne istiyorsun bide gelip yapayım gkhkggk 🤣 @cutiebun