Mervecntr doğum konusuna gelince korkutmak gibi olmasın ben sancı ile gittim acil triyaj bölümüne. Alttan baktılar 6 cm açıklık var ama bebek makat geliş ve kafası buyuk dedi. Bende sezeryan mı olucam dedim. Doğumhanede karar verirler dedi. Neyse tam yürüyorum suyum patladı dedim benim suyum patladı sorun yok devam et dedi🤦🏻♀️ Nstye soktular beni o halde ne biçim sancı çekiyorum ama. Hemşire dedi sancıların çok guzel kolay doğurursun sen dedi. Neyse beni doğumhaneye aldılar oradaki doktor kızdı bu hastayı niye buraya getirdiniz açıklık 8 cm bebek tersten doğuyor dedi. Acil ameliyata alındım🤷🏻♀️ Böyle de bi doğum hikayesi işte. Sezeryan kolay geçti spinal oldum ama sonrası için kolay diyemicem 8 gün oldu doğum yapalı dikişlerim hala acıyor iş yapamıyorum vs. Yani direk sezeryana alınsam hiç eziyet çekmeyecektim ne diyeyim ki hayırlısı öyleymiş dedim bende. Yani normal doğum görünüyorsa sizde çok şanslısınız doktorların ilgi ve alakaları gayet güzel devlet hastanesi gibi değil. Tek sorun odama gelen iki hastada Suriyeli idi ve Türkçe bilmiyorlardı. Asla ayrımcılık yapmıyorum ama çok pislerdi 🤦🏻♀️ Çok yüksek sesle konuşuyorlardı tuvalet ortak olduğu için de sıkıntı. Enfeksiyon kapmışım zaten idrar yolundan. Yani şansın ve nasibin varsa çok iyi yoksa yok olmuyor. Ama bi başka devlet hastanesine gitme kesinlikle burda doğur derim ben. Pişman olmazsın benim böyle sıkıntılı olmama rağmen iyiki orda doğurmuşum dedim kanuni falan daha pis cunku