Edizimmm Kızlar yeşil ve sarıya dönük bira akıntım vardı Dr fitil verdi xl yazıyor üzerinde ay fitil beni zorluyor a başka çarem yok öneriniz varmı kullanımı kolaylaştıran çok panik oluyorum
Alparslaninannesii Edizimmm aynısını bende kullandim islat hafif ama ben sorun yaşamadım uzandim ve içeri bir parmagimla ittim
Aminenin_annesi Edizimmm hap seklinde olan kaygan olmayam bir fitilse koymasi cok zor. bana da vermisti donaxly diye bir fitil onca uğrastim koyamadim kaygan birşey degil bildiğin büyük hap bir de cok canimi yakti koymaua çalışırken
fikroyenurbayindir Fitilin ismi ne bende kullanıyorum hiç sevmiyorum kullanmayı ama iltah ve enfeksiyonlu olduğum için sürekli fitil yazıyor doktor
fikroyenurbayindir Edizimmm hmm benim kullandığım farklı biraz islatabilirsin ve bir de biraz zor oluyor ama yapacak bişey yok fitili ayarladıktan sonra parmağınla biraz ileriye doğru ittir
Edizimmm Alparslaninannesii ben fitil yaparken zorlanıyorum bakalım drniyce 3 tane var 3 gün pes peşe kullanc bitecek dimi