annesinin_beybisi 33+2 hamileyim henüz süt gelmedi doguma yakın gelmesi gerekmez mi simdi gelmeyen süt bebek doğunca nasıl gelicek ? biliyorum emdikçe gelicek ama peki ilk doğduğunda nasıl gelicek birkaç gün sonra ancak gelir gelse bile🤔
annesinin_beybisi annesinin_beybisi doğumdan önce gelseydi keske gelmeyecek diye biraz endişe ediyorum
Deletedmom_30 annesinin_beybisi hayir gelmesi gerekmez benim hiç sütüm gelmedi hamileyken ama dogum yaptım çıktım emzirdin geldi cok şükür
mirage333 annesinin_beybisi şuan 38 haftalıgız carsamba günu dogumum var ve henüz süt gelmedi hic. Ben illa gelcek diye bilmiyorum. Doğumdan sonra gelir diye biliyorum.
hunilimom annesinin_beybisi 2 . Ye hamileyim bunda da gelmedi maşallah ilk doğum dan sonra geldi hemen tek meme ile de 2 sene emzirdim çok da güzel sütum vardı illa gelicek diye sartlama bebek emdikçe fazla fazla gelicek
Benherseydenoncebiranneyim Ben 36. Haftadayım benim de gelmedi daha. Doğunca gelcek bence. Herkeste farklı olur bu işler diye biliyorum bir de. Anormal bi durum yok bence
annesinin_beybisi hunilimom maşallah inslalah benim de öyle olur . süt gelmemesi ve bebegin emememesi baya sıkıntılı bir durum çünkü
Niss1 Sizce her ihtimale karşı mama almalı mıyız sezeryan doğumdan 2 gün sonra sütü gelen oluyormuş bebeğe az az mama veriliyormuş
annesinin_beybisi Niss1 ben mama koymuyorum çantaya oyle bir durumda zaten ilk mamayi hastahanedem veriyorlar. hastahanenin yaninda da eczaneler var hemen alınabilecek bisey ihtiyaç durumunda.
Gulcanozzz Niss1 kişiden kişiye değişebilen bir şey sütün gelmesi, sütünüz bebeğinizin ihtiyacına göre ve emzirmenize göre gelir sık emzirin bol emzirin ki vücutta bebeğin çok ihtiyacı var çok uyarı geliyor diye süt üretsin
Gulcanozzz annesinin_beybisi bebek doğduktan sonra doğum eylemi gerçekleştikten sonra hormonlar uyarılıyor ve bebk emdikçe göğüs uyarıldıkça süt geliyor. Neden önceden gelmesi gereksin ki
annesinin_beybisi Gulcanozzz vücut doğuma kendini hazırlıyor ya ondan bebek gelmeden süt de gelmesi gerekir diye düşündüm
hunilimom annesinin_beybisi her zaman iyi düşün ilk günler evet az geliyor ama bol su bebekle birlikte bir uyku ve kuruyemiş yersen sütun olur tabi üzülüp sıkılma
Gulcanozzz annesinin_beybisi öncesinden gelse 9 ay boyunca sütün akıp gitmesi gerekirdi o zaman. Sonuçta 25 haftada da doğanların sütü geliyor, 40 hafta doğanlarında. Yani doğum eylemi gerçekleştikten sonra vücut asıl bebek için gerekli olanı yani ürettiği hazırladığı sütü sunuyor.
1mercimek_annesi annesinin_beybisi kişiden kişiye değişiyor galiba benim 36 haftalık sütüm geliyor ama gelmese doğumdan sonra gelse daha iyi olurdu ağrı yapıyor boşaltamıyorsun da
freuze annesinin_beybisi Merhaba, uzun zamandır yazmamışsınız, doğum yaptınız mı acaba merak ettim sizi :)
Anneyim0607 annesinin_beybisi canım sen kendimi neden buna şartladın ki? Öyle bir şey yok doğumdan sonra bebek emdikçe gelir normal olan budur. Öncesinde gelmedi asıl normal olmayan.
Sevvalkaya annesinin_beybisi Canım memelerimiz süt üretmeye hazırlanıyor ama süt üretimi doğumdan sonra plesanta ayrıldıktan sonra başlıyor o zaman zaten bedenin bebeğinin ihtiyacına göre üretiyor emdikçe artıyor
132025 annesinin_beybisi genel olarak doğumdan sonra gelir vücut doğum yaptığını anlıyo ve süt üretmeye başlıyo ilk başta az gelebilir ama 2 güne öyle bi süt doluyoki taşıyamıyosun göğüsleri merak etme 😁