Yasminaydemir Devlet bana ilaç yazmyor kilo boy söylemeyr ultrasyon fotosu yok neden devlet böyle özeller böyle değil bide devlet muayene ücretide alıyor boşa gidip gelyrz
susamsmom Yasminaydemir Ben de 18+5 haftalığım. Özele gidiyorum ama doktorum daha yeni başlattı vitaminlere randevum bu haftaya denk geldiği için bu haftanın başında verdi. Kullandıklarım; Decavit Pronatal 30 Mg (Vitamin Takviyesi) Devit - 3 Damla (9 Damla D vitamini) Magosit 365 Mg (Magnezyum) Gynoferro Sanol 30 Mg (Demir) New Life Efa S-1200 (Omega 3)
AyseKA Yasminaydemir 18+5 im bende bu hafta doktora gittim. Regenesis Max multivitamin Magoset Maagnezyum Ferrum Demir D vit
susamsmom Yasminaydemir Ama artık senin de başlaman lazım bence olmadı, yine devletten başka bir doktora randevu al bir de onu dene. Her doktor farklı şeyler uyguluyor çünkü. Ben de bana çok geç verdiğini düşünüyorum. Herkesten duyduğum 12.haftada folik asiti bırakıp vitaminlere başlanıyor genelde böyle yani.
Celiktss Multivitamin olarak Regenesis max Mide bulantısı için Prilam Dr Magnezyum kalsiyum vskarışım için Microbon K Demir işin Feramat D vitamini için Devit 3 (9damla) Coraspin ama bu bana önlem,sende gerekmeyebilir..
Yasminaydemir susamsmom daha yeni bitti vitaminim ama hiç bı doktor ilaç yazmyor randevuda yok zor randevu özele baslicam özel daha iyi devlet ultrasyon foto yu çöpe attı gördüm ya vermyrlar çocuğun kilosu bilgisi hiç bişey yok
Yasminaydemir Zolemos Çarşamba günü vermiştim kendi doktorum yoktu başka doktor baktı oda değerlerime düzgün bakmamıs e nabizda baktım haftaya yeniden vercem o yüzden gebelik izlem için tansiyon kiloya sadce bakıyorlar benim başka sağlık ocagindayken çocuğun kalp atışında bakıyordu geçen sene ama bunda bakmadılar ne değişik ya anlamadm gitti