hunilimom Asillllll1111 aç karnına sabah erken gitmeniz gerekiyor gece 12 den önce birşey yiyip icememk gerek
Gulcahan 12 saat aç olmanız gerekiyor sabah giderseniz ilk açken 1 kere kanınızı alıyorlar sonra glukozlu içecek içiyorsunuz 1 saat aralıklarla 2 kere kan veriyorsunuz en sonnun da kahvalti yapabilirsiniz
Asillllll1111 hunilimom Doktor çok ilgisiz ya bsey söylemiyor iyi ki böyle gruplar vR ordan öğreniyorum ya sürekli Allah hepinizden razı olsun valla
hunilimom Asillllll1111 bazıları gerçekten öyle canım kac mg olucak söylediler mi? 75 ise ,2 saat ara ile.kan vericeksin 50 ise 1
Vera09 Asillllll1111 10-12saatlik bi aclik olacak geceden itibaren. Icecek icip iki saat de ac bekleyecksiniz
Asillllll1111 Vera09 A life Berna Seyhan’a gidiyorum hiç ya insallah çocuğu sağlıklı bir şekilde versin başka bsey istemiyroum artık
Pisa Glikozu içip 1 saat sonra kustum kusar kusmaz da kan verdim sonuçlarım iyi geldi ama doktorum kustuğum için sonuçları sağlıklı bulmadı benim gibi olan var mı acaba?