mommiracle 2koftemom ihlas kullanıyoruz evlenmeden öncede ailemle evimizde ihlas vardı evlenirkende direk aldım normalde içemem arıtma her yerde tadı değişik gelir koku gelirdi bunda hiçbir problemim olmadı
Anonymousmom 2koftemom Biz alalı baya oldu 1200 falandı taksit kredi kartına olmuştu. Şuan fiyatı artmıştır
2koftemom Anonymousmom 2000 ya ben bekarkanannemler taktırmıdtı kaç yıldır kullanıyorlar bende kiracıyım diye diye taktırmadık ama hata ettik damacanayla uğraşılmıyor annemlerinki sulaxtı inşallah cok ucmamaıstır fiyatlar
2koftemom cylnacelya35 ay ne güzel 😊 ben burda doğmadım ama buralı gibiyim artık küückklülten beri burda yaşıyorum istanbulda
cylnacelya35 2koftemom güzel Bi yani kalmadı gelmek bile istemiyorum 10 yıldır izmirdeyim 10 yıl önce oralar çok güzeldi güzel Bi yani kalmadı artık hiç birsry eskisi gibi değil şimdi izmirdeyim yaşadığım yer çok güzel evimin 4 yanı ağaç huzur verici şükür….
2koftemom mommiracle şuanki.fiyatlara bakıcam cnm taksit olursa ona geçeris pekiçakma olup olmadıgı anlaşılıuormu