Tubacngl Merhaba kızlar Esra ezmesinin kitabını almak istiyorum iz bıraktığın kadar varsını cinsel çapalama için özellikle siz okuyup uyguladınız mı işe yaradı mı bide neler yazıyor cinsel çapalama için elinde kitap olan var mı ve tavsiye eden var mı ?😊
Deletedmom_30 Tubacngl ben yapiuorum omzundan aşağı bir de sirke salatalik sarimsak dogruyorum mis gibi turşu oluyorum herifte böylece evden cikarmayip tursumu kuruyor bu da böyle bi tarif😂
Deletedmom_30 Tubacngl yok ben dayanamicsm bu sefer😂 ben yapiuorum omzundan aşağı bir de sirke salatalik sarimsak dogruyorum mis gibi turşu oluyorum herifte böylece evden cikarmayip tursumu kuruyor bu da böyle bi tarif😂
Ayseport Tubacngl ben okuorm şuanda hatta kadını instagram hesabından da takip ediorm kitaptada aman aman şeyler yazmıo hep cinsellikten çekici olmaktan bahsetmiş sex esnasında eşinizin sırtına bası uygulayın dio da ya hangi adam cinsellikle mutlu olmaz ki yani bna saçma geldi ve instagramdaki sorulara baktığımda da çok olağandışı geldi sanki uydurma gbi genelde sorularda aynı
Anneadayi89 Ayseport sorularda bedense hep asiri cinsellik iceriyo herseyin abartisi var bana bilerek yapiliyor gibi geliyo dikkat ceksin diye ben inanmiyorum ve hep nedense capalama yapanlar altin felan paylasiyo hep ayni
Ayseport Anneadayi89 kız bna da saçma gelio işte bu zamanda hangi koca gidip 22 ayar kalın kalın altın bilezik alablr adamlar evi zor geçindirio bide demez mi altın geldi şimdi de araba alacak şimdi en ucuz araba 350 milyar o da en kötüsü nasıl oluyor bu iş bnce kendi yazıo
Ayseport Anneadayi89 hatta bugün takipten çıksam mı acaba bu kadını die bile düşündüm bu postu görmeden önce hep sex olur mu sen bide uzman psikoloksn Gülseren budayıcıoğlu da psikolog bisürü kitabı var kitapları dizi oldu kadında bikere sex üzerine bişe görmedik yok kocası kadın Çamaşırı giyiomş yok nişanlısı ayak resmi istiomş evliymiş başka adamlarla beraber oluomş boşanmş sex için birleşiomş boktan püsür ya
Tubacngl Ayseport Evet bende sürekli görüyorum o yüzden bir kaç tanesine bakıp sayfasından çıkıyorum saçma sapan şeyler soruyorlar
Fadmet Tubacngl şu kadını ne kadar çok seven takip eden var ya hayret ediyorum. Deli saçması şeyler. Onun yerine eşinizle sorunlarınızı konuşarak halledin