Merhabalar biraz geç oldu ama bende hikayemi yazıyorum sonunda iki kayip yaşadım 19 ve 23 haftalık sonrasına tekrar hamile kalinca serklaj oldm igneler kanamalar çok korku dolu bir gebelik surecim oldu ama miniğim en fazla 32+6 ya kadar dayana bildi aslında iki hafta önce sancilarim başlamışti 30+5 tek hastane yatisim yapildi sancılarimi durdurmak için ilaclar iğneler , ciger geliştirici vuruldum bir hafta hastane sonrasi taburcu oldum ve ilaçlara evde devam ettim ama sancilar gittikçe artiyordu 27 mayıs akşamı yine sancılarm vardı ama iki satte bir olduğu için onemsemedim sonra siklasti ve 5 dk da bire düştü gece 2 de hastaneye gittik esim isten yeni geldi eve girmeden hemen gittik ve dikişlerin patlamis olduğunu ve bebegin neredeyse doğmak uzere olduğunu söylediler sakin ikinma iste beş dk daha gelmeseydin yolda doğururdun dediler başı burda dediler ama normal olmadı çünkü doktorum dikişler patlamış halfe içeride olduğu için bebek gelirken zararı olmasın die sezeryan istedi hem normal doğum sancısi hem sezeryan çekmiş oldum gece 3 tek sezeryana alındım doktorlar ilk kez bu saatte sezeryan yaptiklarini konuşuyorlardı bana da bebek burda cok yazik hoca neden böyle karsr verdi inşallah sezeryan başlamadan dogurursun diyorlar di ama gerçekten bir ıkınsam gidicek kafasını rrsmen bacagimin arasinda hissediyorum çok tuhafti çok pismanim keske ikinsaydim doktor sürekli inşallah olmadan dogurursun diyordu kendi doktorum aniden olduğu için gelemedi nöbetçi doktor yaptı sezeryani bebeğim çok şükür 2510 doğdu önlem amaçlı 3 gun kuvezde kaldi ama sadece izlediler herhangi bir cohaza bağlanmadı solunum destegi almadi su an 55 günlük elhamdülillah