Zeydmirza Kızlar bebeğim 40 günlük ne yaptıysam memeyi tutmayı reddetti sağarak veriyordum ama sütüm çok azaldı sütümü arttırmak için ne yapabilirim
Mltmsncn Zeydmirza bende sağarak veriyorum. Düzenli sağım yaptım sanki emziriyomus gibi 1 aydır. Su an 4 öğün kadar anne sütü gerisini mama alıyo bebeğim. 3 aylık bu arada. 2-3 saatte 1 düzenli sağım yapıyorum. Henüz denemedim ama bugün birisi paylaşmıstı burda dut kurusu kaynatarak içmiş. Tek seferde bile belirgin fark olmus. Ben denicem daha da cogaltmak için sizde deneyin isterseniz
Senna20 Isırgan otu kimyon tohumu ve anasonu alerjiniz, yoksa demleyip için.bol su tüketin.patlamis mısır tahin helvası dereotu.bakliyatlaedan börülce ve nohutta süt yapiyor
Vatanseverr bana humana nın bitki çayı çok iyi gelmişti ped kullanıyordum o derece denemek isterseniz alın biraz stres uykusuzluklada alakalı kendınıze iyi bakın dınlenın bol bol öğünleri eksik etmeyin atıştırın sık sık aç kalmayın ve bol su :)
Vatanseverr EmirinBusrasi heryerde var canım eczane ebebek trendyol humana emziren anneler için çay dersen heryerde bulursun
Emine12 Bebek bisküvisini çaya koyup mama yap ye kendin çok güzel süt yapıyo ve duş almakta iyi geliyo