Edabykl Crnn_1 kiz ne olacak ye gitsin ben yiyorum hep 😂🙈 bunlar en masumu sigara kullanan daha zararli seyler tuketenler var
Sarahh Crnn_1 millet alkol tüketiyor bacım 😑 hiç endişede etmiyorlar. Bence hiçbişey olmaz canın çekiyorsa ye,ben olsam yerdim 😋
Deleted4445656 Crnn_1 Kaan Kocatepe’nin videolarını izliyorum bana soruyorlar bi hamburger yedim kola içtim bişey olur mu hocam diye. Bilseler ki ellerindeki telefonların çocuklara zararını daha bu soruları sormazlar demişti bilmem anlatabildim mi🙈
Meltemtemiz Sosis,sucuk,salam pek önerilmiyo gebelikte ama iyi pişmiş olursa tek seferden bi şey olur mu bilemedim🙃
Edabykl Crnn_1 ben yiyorum valla kahvaltida sosis sucuk tabiki iyi pişirilmiş olmasina dikkat ediyorum sonra pizza kola cips canim ne cekerse yiyorum valla gelisimide gayet güzel cok şükür bi sıkıntımız yok 😂🙈
Edabykl Vera09 ay evet unuttum yazmayi gittim doktor boyle sert gozukuyo ama cok iyi ben cok memnun kaldm hic demediki neden en basindan beri gelmedin diye guzel muayne etti konustuk sorularimi sordum sezeryan istiyorum dedm normalden korkuyorm olmaz demedi hic 😂 sadece takipli hasta olmadigim icin 5.500 benm dogum takipli olana 4800 700 TL fark vercem sadece iste oda bise degil 😂
Vera09 Edabykl evet cok guler yuzlu degil belki ama tecrubesine guveniyorum ilgisi iyi aslinda. Iyi bari gec gitmen sorun olmadi sevindim bebisi gordun duydun mu😍😅
Edabykl Vera09 duydum doktor cok iyidi anlatti heryerini gosterdi eşimde gördü en cok ona sevindim 😂🙈 doktordan cok memnun kaldim bundan sonra ondayimm 😂
Vera09 Edabykl hadi insallah saglikla kucagimiza aliriz haftalarimiz da yakin dogumumuz da kesisir belki😄🙏🏻Hayirlisiyla dogsunlar