Peri-algan Merhaba anne adayları yarın detaylı ultrason randevum var ama biraz kilom var mesane dolu mu gitmeliyim bilgisi olan var mı ulturasona da hep idrara sıkışık gel diyorlar 21+4 üz Allah nasip ederse
muallimehanimmom5 Peri-algan be kadar ücrete yaptırdınız bende hüma hastanesine gidiyorum ama detaylı ultrason fiyatını sormadım
durumom2022 Ben üniversite hastanesinde yaptırdım tam tersi idrara sıkışık olma dediler bebek artık büyük olduğu için rahat görüyorlar zaten ama siz sıkışık gidin yine de yapması kolay nasılsa 😅
Peri-algan durumom2022 öyle de onun için süre verirler mi acaba üniversitede sıra zor alınıyor bir de muanesi de HÜma da olduğum için HÜma da yaptırmanın daha doğru olduğunu düşündüm
Peri-algan EminNur ben Dinçer beyi tercih ettim bunun öncesinde 2 düşüğüm var ama şuan o kadar rahatım ki Dinçer bey çok anlayışlı sakinleştiren bir doktor kesinlikle tavsiyemdir
MinnieMouse Peri-algan muayene ve doğum ücretini biliyor musun canım aradım bilgi vermiyorlar telefonda 🥺 bir de Nagehan hocayı merak ediyorum acaba ücreti ne kadar
Peri-algan MinnieMouse nagihan hanımı bilmem ama Dinçer bey için en son 180 TL ödedim muaneye detaylı yaptoralı baya oluyor fiyat değişmiştir belki
Peri-algan muallimehanimmom5 ayyy değişmiş olabilir ne desem yanlış olur 730 diye hatırlıyorum ama en uygun Erciyes hastanesi sonra HÜma kayseri de ben araştırdım arada çok oynamayınca da kendi gittiğim hastanede yaptırma gereği duydum